Unde putem găsi ebooks în română?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

În curs de actualizare: hai că bag aici, în postare, recomandările pe care mi le faceți și aici în comentarii, dar și pe facebook sau pe twitter. Cu mulțumiri :)

Nemira, Cartiaz, Polirom, Corect Books, Librivox (sunt câteva în română acolo), scribd.com

Asta m-a intrebat Diana McDougall pe facebook. Ea locuiește în Noua Zeelandă și ar vrea să mai citească și ea niște minunate producții autohtone, lucru pentru care o felicit și sper să îi țină multă vreme năravul ăsta :)) Faza nasoală este că io nu am știu ce să îi răspund… Sigur că putem googlăim, dar tot ne dă cu virgulă de multe ori.

Eu am mai scris acilea pe Republica Culturală Chineză despre anumite ebookuri care mi-au căzut sub ochi. Dar nu prea de de ajuns, desigur. Așa că v-aș ruga să îmi spuneți unde putem găsi pe net mai multe ebooks în română. Apreciez, merci :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Unde putem găsi ebooks în română?”

  1. Raspunsul pe care il cauti este CorectBooks – http://books.corect.com. Gasesti peste 1300 de titluri din literatura romaneasca, atat clasici cat si contemporani. Libraria detine un portofoliu de titluri exclusiv in format digital care se imbogateste cu zeci de titluri noi in fiecare saptamana. Formatele suportate sunt PDF si EPUB, din pacate nu si MOBI (pt Kindle) din cauza faptului ca Amazon se comporta diferit la capitolul Digital Rights Management (securizarea cartilor digitale). Plata pe CorectBooks se poate face inclusiv prin paypal asa ca pentru cititorii din diaspora nu ar trebui sa fie o problema. Hope it helps:)

  2. Pingback: Wikileaks Romania revine ! partea a 2-a « Semanticus Blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)