Unde putem găsi ebooks în română?

În curs de actualizare: hai că bag aici, în postare, recomandările pe care mi le faceți și aici în comentarii, dar și pe facebook sau pe twitter. Cu mulțumiri :)

Nemira, Cartiaz, Polirom, Corect Books, Librivox (sunt câteva în română acolo), scribd.com

Asta m-a intrebat Diana McDougall pe facebook. Ea locuiește în Noua Zeelandă și ar vrea să mai citească și ea niște minunate producții autohtone, lucru pentru care o felicit și sper să îi țină multă vreme năravul ăsta :)) Faza nasoală este că io nu am știu ce să îi răspund… Sigur că putem googlăim, dar tot ne dă cu virgulă de multe ori.

Eu am mai scris acilea pe Republica Culturală Chineză despre anumite ebookuri care mi-au căzut sub ochi. Dar nu prea de de ajuns, desigur. Așa că v-aș ruga să îmi spuneți unde putem găsi pe net mai multe ebooks în română. Apreciez, merci :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Unde putem găsi ebooks în română?”

  1. Raspunsul pe care il cauti este CorectBooks – http://books.corect.com. Gasesti peste 1300 de titluri din literatura romaneasca, atat clasici cat si contemporani. Libraria detine un portofoliu de titluri exclusiv in format digital care se imbogateste cu zeci de titluri noi in fiecare saptamana. Formatele suportate sunt PDF si EPUB, din pacate nu si MOBI (pt Kindle) din cauza faptului ca Amazon se comporta diferit la capitolul Digital Rights Management (securizarea cartilor digitale). Plata pe CorectBooks se poate face inclusiv prin paypal asa ca pentru cititorii din diaspora nu ar trebui sa fie o problema. Hope it helps:)

  2. Pingback: Wikileaks Romania revine ! partea a 2-a « Semanticus Blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)