Care se bagă la un Schimb de cărți?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Protestez oficial, ca ambasador și președinte pleni și univoco potențat al Republicii Populară Chineză că nu am fost informat oficial de evenimentul ”Schimb de cărți” care se va executa în data de 2 aprilie 2011, la Elephant Pub, strada Gabroveni nr 16. Sper ca acest gen de afront cultural să nu se mai repete și că voi fi informat din timp și pe cale oficială (adică pe mailul cristi.china pe gmail) despre astfel de evenimente, ca să nu aung în situația să adresez o scrisoare deschisp premierului Boc că apoi de foioioioioi :)))))))

Acuma, încercând să redevin serios, rugăminte pentru toți cei care îmi faceți onoarea să mă citiți: când mai aveți ceva evenimente, lansări, recomandări de astea culturale, folosiți cu incredere mailul de mai sus :) Merci.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)