Nou: Tot ce trebuie să știi despre influencer marketing în 10 scurte filmulețe.

Ziua celor 3 linkuri – varianta chinezărească

Am văzut că decretul meu cu ”Ziua celor 3 linkuri” a prins foarte bine și că mulți ați preluat această leapșă fără adrisant, lucru pentru care vă mulțumesc :) Chiar cred că putem face periodic astfel de recomandări, pentru că de aia e faină blogosfera asta a noastră, găsim bloguri foarte faine dacă știm să deschidem ochii 2.0 :)

Spre exemplu, când făceam un mic research pentru a găsi bloguri aflate pe Drumul Mingii, am găsit 3 isprăvi foarte frumoase, despre care vă spun mai jos.

Stanciova. M-am îndrăgostit instant de blogul ăsta :) L-am băgat în reader și mă delectez de fiecare dată cu stilul lin și, de ce nu, apetisant cu care se scrie pe el. Aș vrea să văd zeci de astfel de inițiative pentru zone despre care altfel nu prea am avea cum să aflăm :)

Istoria Banatului. Jos pălăria pentru astfel de oameni care își asumă rolul unor istorici ai zonei din care fac parte. Am găsit acest blog când am citit excelentul material despre Metalul Reșița, care a câștigat Cupa României în 1954.

Mircea Dominte. Este genul de blog pe care îl citești din scoarță în scoarță, ca să zic așa, pentru bucățile documentate de istorie sportivă pe care le scrie.

Vă invit și pe voi să continuați ”Ziua celor 3 linkuri”. În fiecare zi :)

Un comentariu la “Ziua celor 3 linkuri – varianta chinezărească

  1. Vasile Manu Reply

    Nu am stiut pana acum de Mircea Dominte, dar cu siguranta il voi urmari de acum inainte. Imi plac oamenii astia care scriu cu pasiune despre istoria sportului si a fotbalului in special. Respectele mele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.