Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Republica Culturală Chineză se multilateral dezvoltă :D

Am pornit secțiunea Republica Culturală Chineză cu gândul să văd ce o să iasă. Nu am făcut nu știu ce tam tam pe tema asta pentru că am vrut să văd dacă prinde. Și spre mare mea surprindere a prins mai bine decât mă așteptam :) Adică mi s-a confirmat de foioioi faptul că unii cititori intră pe chinezu.eu (nu mă întrebați de ce, că nu știu să vă spun :D) ca să îmi vadă părerile legate de cărți, filme, piese de teatru, muzici, de astea. Acești cititori s-au lipit instant de Republica… și, ca să fie totul și mai frumos, au venit și alții alături de ei, adică cei pentru care ce scriu eu de obicei pe chinezu.eu nu reprezintă mai nimic. E fain, ce să mai zic :)

Mai jos vă dau câteva mostre (ultimele, de fapt) pe care le-am comis acolo, spre dez/aprobarea voastră și spre facerea-mi proprie de telecomandă :))

Nigel Kennedy vine în România și cântă cu Damian Drăghici. Deși m-am arătat oripilat de campania de teasing făcută, evident că recomand cu mare căldură concertul.

Sunt mare fan de Tom Hanks. Chiar prea mare, recunosc… Dar ce a comis în ”Îngeri și demoni” am pus-o la capitolul… vedeți voi acolo :)

Un film franțuzesc foarte mișto, pe care vă îndemn să îl vedeți :)

Tovarășul Vlad Dulea și-a luat nu știu ce sculă vocală și ne-a arătat cum sună. Șefule, știi părerea mea: degeaba îți iei nu știu ce tehnică dacă nu te-ar ajuta vocea ta minunată :D

Una din trupele dragi mie, Electric Fence, a scos un nou clip, live, așa cum știu ei foarte bine să cânte :)

Când ți se publică o carte la 14 ani se cheamă că ai făcut ceva în viață până la vârsta asta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.