Nou: Tot ce trebuie să știi despre influencer marketing în 10 scurte filmulețe.

Dragă Tom, pe asta o cam zbârciși

Nu știu de ce mi-a venit acum să scriu despre catastrofa asta de film. Și am numit aici ”Îngeri și demoni”, după aburelile scornite de genialul vânzător de nimic Dan Brown. Mă rog, catastrofă e mult spus, căci filmul e antrenant și de acțiune and shit, dar veți înțelege mai multe despre termenul pe care îl folosesc dacă aveți răbdare să citiți mai jos.

Am un respect pentru Tom Hanks care trece dincolo de limita normalității. A enumera filmele în care a fost magistral ar fi o neghobie din partea mea, pentru că toată lumea le știe și unii chiar le știm aproape pe de rost. Așa că nu o să o fac. Deși ar trebui să ne amintim de scenele extraordinare din acele filme numai pentru a le pune în oglindă cu prestația lui sub nivelul mării din filmul ăsta cu îngeri și demoni and shit.

E drept că având în vedere scenariul și stilul filmului era greu să scoată chiar și Tom Hanks un rol mai bun decât a făcut-o. Nu aveam mari așteptări din punctul ăsta de vedere. Altceva mă întristează: faptul că a acceptat să joace în așa ceva. Mi-e greu să cred că a facut-o pentru bani, zău, că doar are niște coco în conturile bancare. Cum mi-e greu să cred că a făcut-o pentru că a considerat rolul o provocare artistică teribilă. Cred că a acceptat pentru că a vrut să mai aibă un hit de ăla major (și l-a avut), să vorbească lumea de el, chestie omenească mândria asta, cum ar veni.

Io tot la nivel de fan declarat și iremediabil rămân. Și o să privesc filmul ăsta ca pe un accident de parcurs. Necesar doar pentru a le pune în evidență pe celelalte filme.

8 comentarii la “Dragă Tom, pe asta o cam zbârciși

 1. Cristian Gheorghe Reply

  Se pare că filmul a suscitat un oarecare interes, dacă țin cont de faptul că cei de la ”History Channel” au generat un documentar de vreo 2 ore jumate despre ”decodarea” acestuia. De fapt, documentarul povestește filmul inserând pe parcurs mărturii ale specialiștilor legate de Illuminati, Vatican, antimaterie, comploturi internaționale, compoturi de piersici, ghiveciuri de legume și tocănițe. Ah, scuze, ultimele chestii vor fi incluse într-un documentar despre tanti Jeni :P

 2. Bremus Reply

  eh las ca au fost altii care s-au prostituat mai rau (vezi DeNiro).

 3. Chinezu Reply

  @Cristian Gheorghe
  dap, dar documentarul de la History a fost de 10 ori mai misto decat filmul :))
  si nu a costat atat :)))))))

  @Bremus
  corect ce zici, dar asta nu e scuza pentru hanks :D

 4. Laurentiu Buica Reply

  Cartea a fost implicit mai buna. Parca filmul nu a fost atat de interesant decat Codul lui Da Vinci. Respect pentru Tom Hanks dar cred ca putea sa-l joace mai bine pe Robert Langdon.

 5. Ionut Reply

  cartea e mult mai buna, actiunea din film nici nu urmeaza firul povestii din carte. Cred ca si-n urmatorul film turnat dupa un scenariu scris de Dan Brown, The Lost Symbol, va juca tot Tom Hanks. am citit cartea sunt curios sa vad cat de prost(slab) poate sa fie filmul

 6. BEN Reply

  RT @aromaa05: twitter api twitter api

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.