La Innovation Lab am dansat, atât de creativ am fost :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Am vrut să merg la Innovation Lab organizat de Revista Biz pentru că îl văzusem pe Nick Sohnemann la un eveniment și mi-a plăcut foarte mult ideea lor de business, a lor adică a celor de la TrendOne. Cât de mișto este ca jobul tău să fie să identifici tot ceea ce înseamnă, generic vorbin, inovație în lumea asta întreagă, să le documentezi clasifici, îndosariezi, categorisești, să faci analiză pe trenduri, micro-trenduri, macro-trenduri, mega-trenduri și să pui ca cireașa pe tort la toate astea și niște sesiuni de training care să încurajeze inovația, creativitate. E una din slujbele chiar mișto zău :D

A fost un eveniment un pic altfel față de ce știam noi, cu cei de la TrendOne schimbând paradigma clasică de desfășurare, în așa fel încât orele au trecut rapidos și fain a fost. E greu să vă raportez de ce a fost mișto, pentru că trebuia să fi fost acolo. Vă spun doar că participanții au format echipe și li s-a spus că au la dispoziție un buget nelimitat (”Steve Jobs este prietenul tău și nu îți refuză nimic niciodată” :D) pentru a crea un produs nou, inovativ. Și ideile oamenilor au fost foarte tari :)) Vă mai spun doar că a câștigat echipa care, fără nici o consultare prealabilă cu mine :D, și-a luat denumirea de Dream Team, ceea ce a stârnit o oarecare perplexitate printre ci care mă știau și știau de al nostru DreamTeamRo :))

Replica zilei a fost a lui Felix Tătaru, lângă care am avut onoarea să stau. La un moment dat Nick ne-a spus să ne ridicăm în picioare, să ne luăm de mâiini și să ne gândim la nu știu ce. La care Felix o bagă pe asta: ”Moment istoric: un tătaru și un chinezu și-au dat mâna” :)))))))


Mai jos, mai spre final, o să vedeți că, inspirat de ce s-a întâmplat acolo, nu m-am putut abține să nu execut un dans tematic de mare angajament :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “La Innovation Lab am dansat, atât de creativ am fost :D”

  1. Il poti numi dansul oficial al Innovation Lab :))) Cat despre inovatii si inventii (materie pe care am invatat-o la master :D ) conteaza foarte mult cadrul in care lucrezi, oamenii care iti sunt alaturi si sa fii lasat sa faci treburile in rimul si in modul in care simti tu ca e mai bine. Tocmai de aceea sediile Google sunt atat de non-conformiste si de ciudate. Daca pui o norma la inventii sau inovatii este clar un lucru: se va respecta norma, dar nu si calitatea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)