Dacă vă întrebați ce whisky îmi place, nu mai e cazul :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Foarte mișto foto-reportajul lui Ionuț de la locul faptei :))

Eram la Iași, la Social Media Summit și îmi zice Bobby ”băh, vezi că organizez cu Manly.ro un party unde o să bem niște whisky. Te bagi?”. ”Bine, măh – zic io – ce întrebare e asta mănânci, calule, ovăz?” :D După care îl întreb despre ce brand vorbim. Când am auzit că e vorba despre J&B am rânjit fasolea decisiv, raportându-i că ăsta e favoritul meu pe zona de spirtoase corespunzătoare :D Cei care mă știți, știți că așa e și că asta beau ori de câte ori am ocazia.

Nici nu mai știu cum de m-am lipit de brandul ăsta. Țin minte că, prin 1997 sau 1998, eram la nu știu ce conferință internațională la Sinaia și am cerut un whisky. Și mi-au dat un J&B. Moment în care m-am împrietenit forever cu el și de atunci suntem cei mai buni prieteni :) Nu aș putea spune de ce m-am lipit așa de el. Dar, la urma urmei, nici nu mai contează :)

Așa că am fost și la petrecerea Feel the Beat organizată în colaborare cu oamenii mișto de la Manly.ro. Și ca să înțelegeți cât de bine m-am simțit (și nu am numărat în pahare de J&B, vă asigur :D) alături gașca faină de acolo, vă spun doar că pe la 12.30 mi-am dat seama că ar fi cazul să părăsesc incinta, căci a doua zi de dimineață trebuie să prestez la Antena 3 și nu se face să ajung acolo cu felinarele semi-deschise :)) A trecut timpul atât de repede în ciocnit de pahare, discuții și cu muzica irlandezilor de la The Old Crew (de la care am și cumpărat un CD, că prea bine prestau :D). O seară foarte faină, cam pe stilul meu de chinezu amator de oameni de treabă cu pahare și mai de treabă în mână :))

Mulțam, J&B, mulțam, Manly.ro :)

PS. La Auraș găsiți cum nu s-a întâmplat ce s-a întâmplat acolo :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Dacă vă întrebați ce whisky îmi place, nu mai e cazul :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)