Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Vă recomand cu drag să mergeți la ”Mămici pentru Marte”

De astăzi pelicula e în cinematografe. Am văzut prima dată filmul ca boierul, alături de unii din bloggerii care apar pe afișul oficial al filmului, în condiții de VIP (cu scaune de alea reglabile, fițe, ce să mai… :D). Și mi-a plăcut foarte tare, deși nu era în 3D. Dar după ce am văzut avanpremiera la Samsung IMAX la AFI Cotroceni (apropo, dacă tot e să vezi un film 3D, acolo e de mers, clar), mi-a plăcut și mai mult.

De la primele imagini mi-am dat seama că s-a folosit aceeași tehnologie ca la Polar Express, film care mi-a rămas multă vreme la suflet tocmai și pentru povestea în sine, dar și pentru că mi s-a părut foarte simpatic modul în care a fost făcut filmul din punct de vedere tehnic. Puteți vedea mai jos câteva secvențe gen making of, dar puteți vedea chiar în timpul genericului de final mai multe scene de la filmări, care sunt foarte interesante.

Vă recomand să mergeți cu piticii la film, căci este o poveste tare faină chiar despre relația copii-părinți, care, scoasă din contextul de zi cu zi cu care suntem obișnuiți, capătă cu totul alte valențe. Dar și dacă nu aveți copii și vreți să vă relaxați 1 oră și ceva urmărind o poveste cu marțieni simpatici și marțiene ciudate :)) și cu replici savuroase, ăsta e filmul.

L-am descoperit cu această ocazie pe Dan Fogler, cel care îl joacă pe Gribble, care mi s-a părut cel mai savuros personaj. Încă mai râd la replica ”again with the shooting”, care nu e de nu știu ce importanță în film, dar modul în care o zice face toți banii :))

12 comentarii la “Vă recomand cu drag să mergeți la ”Mămici pentru Marte”

 1. LumeaMare Reply

  merge si pentru LumeaMica sau e prea mica?

 2. chinezu Reply

  @LumeaMare
  daca a mers pentru Mara, io zic ca merge si pentru LumeaMica :))

 3. LumeaMare Reply

  ok, super! Chiar vroiam sa stim pentru ca asta mica a vazut promo-ul si ne bazaie sa mergem.

 4. Cristi Reply

  Trebuie sa vad filmul neaparat. :-)

 5. soro Reply

  Din pacate la noi animatiile sunt dublate in romana. Din cauza asta nu cred ca voi merge prea curand la cinema pentru un film de animatie.
  Oricum, lista de bloggeri de pe afis e un pas inainte. Iar filmul pare simpatic, numa’ bun de vazut in familie. Chiar si la cinema, dar prefer vocile originale.

 6. chinezu Reply

  @soro
  filmul asta nu e dublat, asa ca poti auzi vocile originale :)

 7. soro Reply

  In cazul asta o sa ma duc cu toata familia, cu toata placerea. :-)

 8. bebe Reply

  din punctul meu de vedere e bine realizat si amuzant

 9. ceci Reply

  mhm si mie mi-a placut, ba comici rau martienii aia:))

 10. ursula Reply

  super draguta animatia, mi-a placut

 11. alexandra Reply

  ti-am urmat sfatul, am fost la cinema cu piticul meu si ne-am amuzat copios:) le recomand tuturor parintilor sa isi duca prichindeii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.