Vă recomand cu drag să mergeți la ”Mămici pentru Marte”

De astăzi pelicula e în cinematografe. Am văzut prima dată filmul ca boierul, alături de unii din bloggerii care apar pe afișul oficial al filmului, în condiții de VIP (cu scaune de alea reglabile, fițe, ce să mai… :D). Și mi-a plăcut foarte tare, deși nu era în 3D. Dar după ce am văzut avanpremiera la Samsung IMAX la AFI Cotroceni (apropo, dacă tot e să vezi un film 3D, acolo e de mers, clar), mi-a plăcut și mai mult.

De la primele imagini mi-am dat seama că s-a folosit aceeași tehnologie ca la Polar Express, film care mi-a rămas multă vreme la suflet tocmai și pentru povestea în sine, dar și pentru că mi s-a părut foarte simpatic modul în care a fost făcut filmul din punct de vedere tehnic. Puteți vedea mai jos câteva secvențe gen making of, dar puteți vedea chiar în timpul genericului de final mai multe scene de la filmări, care sunt foarte interesante.

Vă recomand să mergeți cu piticii la film, căci este o poveste tare faină chiar despre relația copii-părinți, care, scoasă din contextul de zi cu zi cu care suntem obișnuiți, capătă cu totul alte valențe. Dar și dacă nu aveți copii și vreți să vă relaxați 1 oră și ceva urmărind o poveste cu marțieni simpatici și marțiene ciudate :)) și cu replici savuroase, ăsta e filmul.

L-am descoperit cu această ocazie pe Dan Fogler, cel care îl joacă pe Gribble, care mi s-a părut cel mai savuros personaj. Încă mai râd la replica ”again with the shooting”, care nu e de nu știu ce importanță în film, dar modul în care o zice face toți banii :))

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

12 thoughts on “Vă recomand cu drag să mergeți la ”Mămici pentru Marte””

  1. Din pacate la noi animatiile sunt dublate in romana. Din cauza asta nu cred ca voi merge prea curand la cinema pentru un film de animatie.
    Oricum, lista de bloggeri de pe afis e un pas inainte. Iar filmul pare simpatic, numa’ bun de vazut in familie. Chiar si la cinema, dar prefer vocile originale.

  2. Pingback: Se cauta “Mamici pentru Marte”- Elena Cîrîc

  3. ti-am urmat sfatul, am fost la cinema cu piticul meu si ne-am amuzat copios:) le recomand tuturor parintilor sa isi duca prichindeii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)