Emisiunea mea preferată ever, ever and going…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

În urmă cu vreo 7 ani, eu propovăduiam pe unde apucam despre o emisiune TV care mi se părea cea mai tare ever. Și mi se pare și acuma, deși am îmbătrânit și, îmbătrânind, am văzut multe la viața mea. Este vorba de superba Top Gear. Am fost, sunt și rămân un mare fan al acestui fenomen teribil. Cei care știu ce înseamnă producția asta știu că nu exagerez când o numesc fenomen. Ceilalți trebe să mă credeți pe cuvânt :))

Și ca să fie totul și mai fain, hai să vă povestesc o întâmplare. Prin 2004 eram coleg cu Ana Oprea, actualul PR Manager Top Gear România. Și îi făceam capul calendar cu emisiunea cu pricina. Ea asculta politicoasă, dar nu îi păsa prea mult de de astea cu mașini și cu băieți care fac vruuuum, vruuuum :)) Până acum vreo 2 ani când primesc un mail de la ea în care îmi zicea ”ghici unde lucrez acum?” :)) Tare bine m-am simțit, recunosc :D

Apoi Ana m-a invitat la tot felul de evenimente Top Gear, la care, printr-o conjurație a astrelor mega-enervantă, nu am putut ajunge. La nici unul, să fim clar înțeleși. Începeam deja să cred că am ceva karma negativă sau de astea… Dar când mi-am verificat calendarul și am văzut că sunt liber în seara în care Ana îmi spunea că organizează ”Noaptea fanilor de Top Gear” mi-am făcut cruce în cerul gurii și am zis că în sfârșit sparg seria neagră. Și am fost :D

Foarte mișto evenimentul. Lasă episoadele speciale Top Gear la care ne-am uitat, care au fost cum este și emisiunea, adică beton. Dar să văd grămada organizată de oameni adunată într-o sală de cinema, toți fani Top Gear, a fost o senzație minunată. Am simțit că nu degeaba sunt io fan al emisiunii pe lumea asta :D

Acum, că seria neagră de neparticipări la evenimentele Top Gear a fost ruptă, Ana dragă, te rog să nu te dai rănită când le mai organizezi, că doar știi mailul meu :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Emisiunea mea preferată ever, ever and going…”

  1. Pingback: Pentru de dimineață | aghiuţă

  2. Cui nu ii place TopGear sincer… De fapt, imi placea si 5th Gear, dar prezentatorii sunt cam ratati si asta ma face sa nu prea ma uit, in rest, este foarte ok si ea. Cele mai interesante faze la TopGear sunt alea cand testeaza masinile prin orase, drum urban si alte alea, nu pe piste.

  3. @Chinezu, tu spui ca ai avut ghinion? Eu era aproape sa merg sa-i vad la Londra si mi s-a taiat macaroana chiar de Top Gear Romania. Sper sa se mai organizeze evenimente dinastea si poate chiar sa ajung si eu pe acolo :D ca doar nu sunt fan degeaba :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)