Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Emisiunea mea preferată ever, ever and going…

În urmă cu vreo 7 ani, eu propovăduiam pe unde apucam despre o emisiune TV care mi se părea cea mai tare ever. Și mi se pare și acuma, deși am îmbătrânit și, îmbătrânind, am văzut multe la viața mea. Este vorba de superba Top Gear. Am fost, sunt și rămân un mare fan al acestui fenomen teribil. Cei care știu ce înseamnă producția asta știu că nu exagerez când o numesc fenomen. Ceilalți trebe să mă credeți pe cuvânt :))

Și ca să fie totul și mai fain, hai să vă povestesc o întâmplare. Prin 2004 eram coleg cu Ana Oprea, actualul PR Manager Top Gear România. Și îi făceam capul calendar cu emisiunea cu pricina. Ea asculta politicoasă, dar nu îi păsa prea mult de de astea cu mașini și cu băieți care fac vruuuum, vruuuum :)) Până acum vreo 2 ani când primesc un mail de la ea în care îmi zicea ”ghici unde lucrez acum?” :)) Tare bine m-am simțit, recunosc :D

Apoi Ana m-a invitat la tot felul de evenimente Top Gear, la care, printr-o conjurație a astrelor mega-enervantă, nu am putut ajunge. La nici unul, să fim clar înțeleși. Începeam deja să cred că am ceva karma negativă sau de astea… Dar când mi-am verificat calendarul și am văzut că sunt liber în seara în care Ana îmi spunea că organizează ”Noaptea fanilor de Top Gear” mi-am făcut cruce în cerul gurii și am zis că în sfârșit sparg seria neagră. Și am fost :D

Foarte mișto evenimentul. Lasă episoadele speciale Top Gear la care ne-am uitat, care au fost cum este și emisiunea, adică beton. Dar să văd grămada organizată de oameni adunată într-o sală de cinema, toți fani Top Gear, a fost o senzație minunată. Am simțit că nu degeaba sunt io fan al emisiunii pe lumea asta :D

Acum, că seria neagră de neparticipări la evenimentele Top Gear a fost ruptă, Ana dragă, te rog să nu te dai rănită când le mai organizezi, că doar știi mailul meu :))

6 comentarii la “Emisiunea mea preferată ever, ever and going…

 1. Vali Reply

  Super misto emisiunea. Daca mai fac vreun eveniment am mai participa cativa. Doar sa stim din timp…

 2. Pentru de dimineață | aghiuţă
 3. VirtualKid Reply

  Ana, poti sa ne inviti si pe noi cand mai organizezi ceva, ca si noi “suntem de meserie…”

 4. Gerhald Reply

  Top Gear e dovada clara ca se poate face show si cu masini. Evident, e nevoie de bun gust si umor fin!

 5. MadMike Reply

  Cui nu ii place TopGear sincer… De fapt, imi placea si 5th Gear, dar prezentatorii sunt cam ratati si asta ma face sa nu prea ma uit, in rest, este foarte ok si ea. Cele mai interesante faze la TopGear sunt alea cand testeaza masinile prin orase, drum urban si alte alea, nu pe piste.

 6. Andrei M. Reply

  @Chinezu, tu spui ca ai avut ghinion? Eu era aproape sa merg sa-i vad la Londra si mi s-a taiat macaroana chiar de Top Gear Romania. Sper sa se mai organizeze evenimente dinastea si poate chiar sa ajung si eu pe acolo :D ca doar nu sunt fan degeaba :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.