Bannerul no. 5 din campania ”Chinezu te face de 125×125”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Cu Iulian m-am intersectat prima dată pe la începuturile sportlocal.ro când căutam oameni care să facă revista presei pe anumite publicații din anumite județe. El a fost unul din oamenii cu care a început proiectul ăsta :) A durat câteva luni, dacă bine țin minte, colaborarea noastră, după care am mai ținut legătura cu el pe twitter, pe mail, de astea, uzuale. Apoi am aflat că a venit la facultate în București și m-am bucurat pentru că, no ofense, Buzău, i se potrivește Capitala mai bine :)) Ne-am întâlnit de câteva ori, am povestit, a mai venit la câte un meci de rugby, apoi am aflat că lucrează la compania care editează connect.ro.

Cum Iulian e unul din tinerii pe care eu pariez, am decis că urmtorul banner din campania ”Chinezu te face de 125 x 125” să fie cel al siteului de care el se ocupă. Nu pentru connect.ro în sine, ci pentru că merg, cel puțin la faza asta, pe mâna lui Iulian :) Așa că timp de 30 de zile va sta în sidebar.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Bannerul no. 5 din campania ”Chinezu te face de 125×125””

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)