Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Bannerul no. 5 din campania ”Chinezu te face de 125×125”

Cu Iulian m-am intersectat prima dată pe la începuturile sportlocal.ro când căutam oameni care să facă revista presei pe anumite publicații din anumite județe. El a fost unul din oamenii cu care a început proiectul ăsta :) A durat câteva luni, dacă bine țin minte, colaborarea noastră, după care am mai ținut legătura cu el pe twitter, pe mail, de astea, uzuale. Apoi am aflat că a venit la facultate în București și m-am bucurat pentru că, no ofense, Buzău, i se potrivește Capitala mai bine :)) Ne-am întâlnit de câteva ori, am povestit, a mai venit la câte un meci de rugby, apoi am aflat că lucrează la compania care editează connect.ro.

Cum Iulian e unul din tinerii pe care eu pariez, am decis că urmtorul banner din campania ”Chinezu te face de 125 x 125” să fie cel al siteului de care el se ocupă. Nu pentru connect.ro în sine, ci pentru că merg, cel puțin la faza asta, pe mâna lui Iulian :) Așa că timp de 30 de zile va sta în sidebar.

2 comentarii la “Bannerul no. 5 din campania ”Chinezu te face de 125×125”

  1. Manuel Reply

    Felicitari. Oamenii care sunt capabili merita promovati si faci un lucru fain de tot Chinezu. Bravos Iulian :D

  2. MadMike Reply

    Interesant ca te ocupi si cu promovarea bloggerilor la inceput de drum si mai ales care merita. Mult succes. PS: Felicitari Iulian deasemenea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.