Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Când face lumea bancuri cu tine e de bine sau de rău?

Seriso vă întreb. Căci, deși nu par foarte serios când vine vorba de construcția brandului propriu, chiar sunt :)) Iar faza care vă întreb în titlu se leagă foarte dur de partea cu luarea în serios a brandului.

Știu că Groparu are o simpatie față de mine cel puțin egală cu cea care o am eu față de el :) De aceea nu îi fac nici un proces de intenția față de bancul cu mine pe care l-a executat (precizez asta nu pentru el, că e vaccinat și înțelege, ci pentru cei care o să priceapă cum că mă iau de el). Ba dimpotrivă, îi mulțumesc că mi-a ridicat mingea la fileu.

Eu sunt genul de om care consideră că atunci când lumea râde cu el, e perfect, ne simțim bine și mergem împreună înainte. Și mai sunt genul de om care când râde lumea de el se simte nașpa rău. De aceea e foarte important pentru mine să știu ce părerea aveți în chestiunea în cauză. E mult mai important decât aș vrea să accept :)

14 comentarii la “Când face lumea bancuri cu tine e de bine sau de rău?

 1. relansat Reply

  e de bine, mai ales daca e bun bancul. nu este cazul acum, din pacate.:)

 2. Cristi Reply

  Cand face lumea bancuri despre tine inseamna ca e de bine. Despre Boc toata lumea face bancuri si vad ca nu se simte prea rau. :-)

 3. injineru' Reply

  Ai blog, ai julietă şi mai nou banc. Ce poţi să vrei mai mult de la viaţă:) No acum serios, atâta timp cât nimeni nu te atacă sau nu-ţi critică vreun defect major toate glumiţele şi bancurile sunt bine venite:)

 4. Gerhald Reply

  Depinde si cat de decent este bancul! In cazul lui Groparu’ mi s-a parut un banc de bun gust. Evident, poti sa gasesti si tu un banc cu Groparu si sa pui materialul pe blog :))

 5. Groparu Reply

  Mo, deci io m-am distrat cand mi-o venit in minte la Baia Mare, la Gold Plaza, si am zis ca e pacat sa rad singur. Ar fi fost mare pâcat!
  Me bucur la mine che tu gustas! Pusiq din Cluj;)
  PS: The only thing worse than being talked about is not being talked about (O. Wilde)

 6. Pentru de dimineață | aghiuţă
 7. Manuel Reply

  Am ras aproape cu lacrimi :)))) Emoticoane. Da, e clar ca isi au rost si nu merge discursul fara ele. Eh, aia a fost o gluma ca intre prieteni, nu ai cum sa te superi pe Groparu. Daca sunt glume de prost gust, atunci normal ca te superi. E dreptul fiecaruia sa fie suparat la asa ceva. Cum a fost cazul lui Badea, (da, cel Badea care zicea ca Manuel Cheta este cel mai prost om de pa Pamant – si asta pt ca am lasat un comentariula Arhi), l-am luat ca pe o gluma proasta de care a ras doar el si nu am facut scandal. Dar, nu e frumos sa se faca glume proaste pe seama mea si nu imi place. Intre prieteni si in cercuri restranse merg tot felul de glume :D

 8. Dan Ciulea Reply

  acum esti vedeta ma!
  Pana acum erai doar influencer :P … da de amu’ o sa intrii in istorie :P

 9. Vlad Reply

  Pai ce e rau daca se rade de tine? Conteaza daca se rade din rautate de pe urma unei insulte sau se rade pentru ca esti o persoana ok care “tine la gluma”. Eu cred ca ar trebui sa fii mandru ca esti una dintre persoanele de care se poate rade fara sa scoata tepi :). Daca gluma sau bancul va contine ceva insultator, iti dai tu seama

 10. Y Reply

  Eu asa am auzit de tine :D
  Si asa auzi si tu de mine :))

 11. Codruta Filip Reply

  Sa-i dai pace. Daca era banc mishto ii dadeam link, dar glumita asta nu e comica defel…sau poate nu inteleg io umorul lui. In sfarsit, da-i pace…

 12. chinezu Reply

  dragilor, groparu e prietenul meu si eu am gustat gluma cum se cuvine :))
  am ales ce a facut el ca material didactic pentru ca oricum doream sa intreb asa ceva de ceva vreme :))

 13. Tigara Electronica Reply

  mie imi plac bancurile, si sincer nu am ceva impotriva celor care ma includ in glumele lor, atat timp cat nu se iau de familie, pot sa zica ce vor muschii lor .. si pana la urma, there is no bad publicity :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.