Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

De ce ne-am băga la premiul de 100.000 euro?

Cei de la Realitatea organizează un concurs oarecum ciudat, cu un premiu uriaș: 100.000 de euro. Ciudat nu pentru că este concurs, ci pentru modalitatea în care poți participa. Cică trebuie să răspunzi la întrebarea ”Care este motivul principal pentru care Guvernul Boc trebuie să plece?”. Câștigătorul se desemnează prin tragere la sorți, ceva de genul, vedeți voi acolo dacă vă interesează.

Da, știu, parcă vă văd pe unii dintre voi cum încruntați sprânceana. Pentru că nu prea e obiectiv, deontologic sau cum îi mai spune chestiei pe care o tot morfolesc unii în gură mereu să te poziționezi implicit, tu ca televiziune de știri, teoretic imparțială și alte alea, pe baricada fățișă a antiguvernamentalismului. Căci întrebarea cu care puteți participa la concurs numai imparțială nu e, oricum o întoarcem. Sau no, cel puțin așa mi se pare mie, din nemărginirea în care mă aflu.

Pe de altă parte, Realitatea e de multă vreme dacă nu în barca opoziției, atunci clar în șalupa anti-Boc și anti-Băsescu. Nu e cea mai strălucită ipostază în care o instituție de presă profesionistă să se afle, dar no, treaba lor, decizia lor. Nu că mi-ar place mie de vremelnicii ăștia conducători ai noștri, dă-i pace, îmi repugnă la nivel organic, mai ales marinarul. Dar parcă tot mi se pare forțat să văd că un post care, prin comparație cu celelalte, se vrea mai pe zona de seriozitate și alea alea o dă în tabloidizări de astea, ca să zic așa.

Bun, drept este că la ce se întâmplă în România condusă de pitpalacii ăștia portocalii normalul se întoarce masiv cu dorsalul în sus și nimic nu mai este cum ar trebuie să fie. Dar nici să intri în logica imbecilă pe care ne-o impun ei și să renunțăm la firescu care este atât de important pentru bunul mers al societății înainte, ca să zic așa, nu e ceva ce ar trebuie să ne coafeze ca națiune.

În fine, io am simțit nevoia să îmi spun părerea. Care, știu deja, oricum nu contează.

20 comentarii la “De ce ne-am băga la premiul de 100.000 euro?

 1. ionut Reply

  eu am o alta problema..cum imi dau ei premiul in conditiile in care au toate conturile blocate de anaf?

 2. Alter Ego Blog Reply

  Peste 2 saptamani e 1 Aprilie si vom vedea la Realitatea un talk-show e genul 1001 romani pacaliti de Realitatea.

 3. Iulia Reply

  mie imi seamana cu treaba aia de la OTV cand dadeau aia un porc si 10 lazi cu mancare de craciun.

 4. Pavel Reply

  No, pe bune acum, dai 100 000 de euroi ca să aflii de ce tre să plece Boc şi realitatea a mers anul trecut pe minus? Unde-i lojica, Vântule, unde?

 5. chinezu Reply

  @ionut
  io zau daca imi bat capul cu treaba asta
  o sa il dea o fundatie sau ceva sponsor anonim, dracu stie, ca la de astea stie romanul sa se descurce :D

 6. Amza Reply

  Mă amuză și irită în același timp faptul că o dau cu BREAKING NEWS! de au îngălbenit screenul. Ce-i așa de breaching niuz, băi nene?! Nu s-au mai dat premii în bani pană acum?

 7. VirtualKid Reply

  Frate chinezesc, daca am sa castig (ca m-am bagat) ai o bere de la noi… dar intr-o locatie care sa te bucureze !

 8. Bremus Reply

  interesant ar fi sa participe si Boc la tarasenie si sa castige chiar el. Iulia are dreptate, otv-izarea mass-mediei continua…si infloreste

 9. Gerhald Reply

  Premiul de la Realitatea Tv e inca o dovada ca presa nu mai e echilibrata si a ajuns un simplu slujitor politic. Cel putin la Realitatea Tv!

 10. coolnewz Reply

  Bai, astia s-au transformat inc asa de pariuri? Ca ieri parca am vazut ceva de genul 10000 € (deci un 0 mai putin) daca spune lumea cine va fi urmatorul premier. Miine poimiine se transforma si in cazino TV

 11. Robert Antonescu Reply

  Stii ce e mai uluitor? Ca tot antiguvernamentalismul asta repetat pana la saturatie pe ecrane ajunge sa erodeze tocmai pozitia anti. cand esti anti, n-ai voie sa fii plictisitor. Trebuie sa fii dinamic, combativ. Antii astia ai nostri ma fac sa casc in rarele momente cand fur cu ochiul vreo secunda de talk show…

 12. Cristi Reply

  Cine o sa castige premiul, o vecina , o cunostinta, ceva? :))

 13. Sorin Reply

  Tatza Frosa si Nea Costache de la scaietii de munte care toata viata au visat la bani nemunciti ,abia asteapta sa vada premii pe la tembelizor, sa caste gura si sa participe

 14. Stefan Murgeanu Reply

  sunt curios de termenii si conditiile de participare, parca si vad:

  “mentionarea unor aspecte pozitive din Romania va va descalifica automat”

  :))))

 15. Tigara Electronica Reply

  Astia de la I-Realitatea sunt cam falimentari, fomisti rau, deci sincer, cred ca faza cu premiu de 100.000 e mai mult de spectacol asa, ca sa-si poata concedia mai usor dupa aia angajatii ! K ku kodu mouncii nou, e pe val situatia la 80% din romanes :)

 16. Manuel Reply

  Nope, eu zic pas. Sa isi bage suta de mii undeva. Nu de alta, dar daca te bagi in asta inseamna ca faci parte din opozitie toata ziua. Iar opozitia ca si cei de la putere, tot un drac sunt cu toate partidele lor. Stiu, dau cu parul, dar altfel nu merita.

 17. Glappy Reply

  Stiu care e ideea lor,pentru ca nu au argumente solide,de ce ar trebui sa plece,Guvernul Boc,vor sa afle de la altii,ca pe ei nu-i duce capul de mai mult.Ei dau un premiu de 100000 de euro,iar ei castiga milioane de euro. O afacere profitabila pentru ei. E clar ca ei nu vor binele tarii ci binele lor,vor sa-l dea jos pe Boc si pe Basescu si cine sa vina in locul lor?ce sa faca?Nu au nici macar un plan.Halal televiziune.

 18. Glappy Reply

  Desi nu sunt un pasionat de masini,are votul meu

 19. stefan Reply

  another scam by Vântu !
  S-a inmuiat omu frate , de la Caritas la prostia asta de 2 parale ?

 20. Refuzake Reply

  Mai bine ne punea pe toti sa scriem articole si primeam 100 euro, ne ajuta pe toti :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.