De ce ne-am băga la premiul de 100.000 euro?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Cei de la Realitatea organizează un concurs oarecum ciudat, cu un premiu uriaș: 100.000 de euro. Ciudat nu pentru că este concurs, ci pentru modalitatea în care poți participa. Cică trebuie să răspunzi la întrebarea ”Care este motivul principal pentru care Guvernul Boc trebuie să plece?”. Câștigătorul se desemnează prin tragere la sorți, ceva de genul, vedeți voi acolo dacă vă interesează.

Da, știu, parcă vă văd pe unii dintre voi cum încruntați sprânceana. Pentru că nu prea e obiectiv, deontologic sau cum îi mai spune chestiei pe care o tot morfolesc unii în gură mereu să te poziționezi implicit, tu ca televiziune de știri, teoretic imparțială și alte alea, pe baricada fățișă a antiguvernamentalismului. Căci întrebarea cu care puteți participa la concurs numai imparțială nu e, oricum o întoarcem. Sau no, cel puțin așa mi se pare mie, din nemărginirea în care mă aflu.

Pe de altă parte, Realitatea e de multă vreme dacă nu în barca opoziției, atunci clar în șalupa anti-Boc și anti-Băsescu. Nu e cea mai strălucită ipostază în care o instituție de presă profesionistă să se afle, dar no, treaba lor, decizia lor. Nu că mi-ar place mie de vremelnicii ăștia conducători ai noștri, dă-i pace, îmi repugnă la nivel organic, mai ales marinarul. Dar parcă tot mi se pare forțat să văd că un post care, prin comparație cu celelalte, se vrea mai pe zona de seriozitate și alea alea o dă în tabloidizări de astea, ca să zic așa.

Bun, drept este că la ce se întâmplă în România condusă de pitpalacii ăștia portocalii normalul se întoarce masiv cu dorsalul în sus și nimic nu mai este cum ar trebuie să fie. Dar nici să intri în logica imbecilă pe care ne-o impun ei și să renunțăm la firescu care este atât de important pentru bunul mers al societății înainte, ca să zic așa, nu e ceva ce ar trebuie să ne coafeze ca națiune.

În fine, io am simțit nevoia să îmi spun părerea. Care, știu deja, oricum nu contează.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

20 thoughts on “De ce ne-am băga la premiul de 100.000 euro?”

  1. Mă amuză și irită în același timp faptul că o dau cu BREAKING NEWS! de au îngălbenit screenul. Ce-i așa de breaching niuz, băi nene?! Nu s-au mai dat premii în bani pană acum?

  2. Bai, astia s-au transformat inc asa de pariuri? Ca ieri parca am vazut ceva de genul 10000 € (deci un 0 mai putin) daca spune lumea cine va fi urmatorul premier. Miine poimiine se transforma si in cazino TV

  3. Stii ce e mai uluitor? Ca tot antiguvernamentalismul asta repetat pana la saturatie pe ecrane ajunge sa erodeze tocmai pozitia anti. cand esti anti, n-ai voie sa fii plictisitor. Trebuie sa fii dinamic, combativ. Antii astia ai nostri ma fac sa casc in rarele momente cand fur cu ochiul vreo secunda de talk show…

  4. Tatza Frosa si Nea Costache de la scaietii de munte care toata viata au visat la bani nemunciti ,abia asteapta sa vada premii pe la tembelizor, sa caste gura si sa participe

  5. Astia de la I-Realitatea sunt cam falimentari, fomisti rau, deci sincer, cred ca faza cu premiu de 100.000 e mai mult de spectacol asa, ca sa-si poata concedia mai usor dupa aia angajatii ! K ku kodu mouncii nou, e pe val situatia la 80% din romanes :)

  6. Nope, eu zic pas. Sa isi bage suta de mii undeva. Nu de alta, dar daca te bagi in asta inseamna ca faci parte din opozitie toata ziua. Iar opozitia ca si cei de la putere, tot un drac sunt cu toate partidele lor. Stiu, dau cu parul, dar altfel nu merita.

  7. Stiu care e ideea lor,pentru ca nu au argumente solide,de ce ar trebui sa plece,Guvernul Boc,vor sa afle de la altii,ca pe ei nu-i duce capul de mai mult.Ei dau un premiu de 100000 de euro,iar ei castiga milioane de euro. O afacere profitabila pentru ei. E clar ca ei nu vor binele tarii ci binele lor,vor sa-l dea jos pe Boc si pe Basescu si cine sa vina in locul lor?ce sa faca?Nu au nici macar un plan.Halal televiziune.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)