Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Eu cred că ăsta e un pas important pentru bloggeri

Știu că nu pare nu știu ce. ”Mare șmecherie, veți spune, au apărut niște nume de bloggerii în josul afișului unui film de animație, mare șmecherie”. Și ați avea dreptate să spuneți așa. Dar doar parțial. Pentru că această ”mare șmecherie” este una care, privită în perspectivă, capătă o greutate foarte mare, dacă imi permiteți, după capul meu. Pentru că ce vedeți voi mai jos este o schimbare de paradigmă.

Nu cu multă vreme în urmă, bloggerii erau priviți ca pe ceva acolo și ei (ca să nu zic mai rău, căci vreau să păstrez tonul optimist al postării). Apoi s-a întâmplat ceva, despre care am vorbit când am scris despre invitarea bloggerilor în emisiunile TV. Lumea și-a dat seama că, în felul lor, bloggerii ăștia au ceva în tărtăcuță, aduc, ca să zic așa, ceva plus valoare pentru unii. Și au început să-i citească, apoi să-i analizeze, apoi să-i contacteze, apoi să bată palma cu ei pentru una, pentru alta. Și lucrurile merg înainte.

De aceea nu pot decât să salut cu mare bucurie decizia companiei care aduce filmele astea mișto în România de a face un parteneriat cu bloggerii. Căci e un pas important pentru noi. O să vedeți peste ceva vreme de ce :)

15 comentarii la “Eu cred că ăsta e un pas important pentru bloggeri

 1. Andreea L. Reply

  Foarte, dar foarte fain! :D

 2. Manuel Reply

  No, in sfarsit bloggerii nu mai sunt vazuti ca o curiozitate :))) Asteptam sa vedem despre ce este vorba, mai exact. Felicitari.

 3. gaben.ro Reply

  sa le strangeti dupa si sa le vindeti la licitatie in scopuri caritabile.

 4. chinezu Reply

  @Andreea @Manuel
  dap, e o chestie care nu e numai faina, dar chiar cred ca o sa aiba si urmari mai profunde decat cred unii :))

  @Gaben
  mah, imi place de tine, tot la bani iti sta capul, chiar daca e o chestie de suflet :))

 5. Cosmin Reply

  Io astept cu infrigurare print-ul saptamanal Chinezu.eu. Ca la cat scrii esti i numa bine.. :)

 6. chinezu Reply

  @Cosmin
  xoxo :D

 7. ihearlights Reply

  E foarte bine ce se intampla. insa trebuie ca si noi bloggeri, sa ne gasim o nisa pe care sa fim excelenti. Ca nu te poti duce tu in orice fel de emisiune, sa iti dai cu parerea despre orice.
  Trebuie sa intelegem si noi asta, si sa nu fim toti bloggeri generalisti…

 8. Mariciu' Reply

  WOW! Chiar este un pas important!

 9. deepiny Reply

  Ba eu cred ca este chiar o mare “smecherie” numai sa fie una constanta si indiferent de loc si de emisiune, cu timpul asta poate deveni chiar una din marile “smecherii” numai sa fie sustinuta mereu

  Felicitari si sa ti se deschida toate usile Chineseman, dupa cum e inima ta!

  Mai trec pe-aici ca sa ma mai incarc si eu de bucurii si optimism ca pe prafu asta … mai rar

 10. chinezu Reply

  @ihearlights
  imi permit sa iti atrag atentia ca tocmai de aia am creat Republica Culturala Chineza chinezarisme.ro
  bun, e drept ca tot eu scriu acolo, dar e altceva si despre altceva
  si fac asta pentru ca pooooooot, baaaaah :))

 11. Ihearlights Reply

  Pai tocmai asta zic. Trebuie sa avem bl0guri nisate. Sa separam continutul general de cel nisat.
  Da stii tu la ce m-am referit. :P

 12. Bogdana Reply

  super mare pas. eu astept momentul in care se va ajunge si mai departe, adica la un asemenea film in josul paginii sa fie reprezentante de frunce ale nisei de bloguri de familie. si care sunt multe, si chiar sus prin zelist. si cu trafic. pentru ca desi, respect toti bloggerii trecuti pe afisul buclucas de mai sus, nu pot sa nu ma intreb, cati din ei sunt mame sau tati? asta numai ca sa fie mesajul transmis cat mai bine targetat…. si nu numai

 13. Bogdana Reply

  off topic: na, ca a mers ;)

 14. Tigara Electronica Reply

  super initiativa .. de respect .. oricum, afara bloggerii profesionisti sunt foarte apreciati si mediatizati .. mai trebe putin, dar suntem pe calea buna :)

 15. Monica Sibisteanu Reply

  Activitatea de blogger e o munca nascuta din pasiune. Iar voi, mai ales tu Chinezule` demonstrezi ca se poate. Se poate sa traiesti decent facand ceea ce iti place, concediindu-ti seful, precum Murgeanu sau lansadu-te freelancer ca multi altii.
  Iar acest mare pas reprezinta pentru blogosfera nu doar o recunoastere a celor din online pentru cei din offline, reprezinta si o recunoastere a valorilor oamenilor ce se ascund in spatele unui blog, o recunoastere a muncii facuta din placere, mai precis: o recunoastere a muncii de succes facuta din placere!

  @Tigara Electronica: in afara oamenii vin la pachet cu o alta mentalitate, fata de cei din Romania :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.