O nouă emisiune la TVR Cultural: teleshopping

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Mi-am făcut, mai nou, un obicei din a renunța, măcar câteva ore, la Realitatea TV sau la Antena 3 și să stau pe TVR Cultural. Am observat, deloc surprinzător, de altfel, că sunt mult mai relaxat și că viața îmi pare mai frumoasă. Așa am făcut și ieri după masă. Asta până în momentul în care am simțit că mă enervez peste măsură când am văzut că începe o impecabilă emisiune de 20 de minute (Gezaaaaaaaaas!!!!!) care se numește Teleshopping.

Bun, înțeleg că e criză and shit. Dar mai știu că TVR Cultural funcționează din banii noștri, ai tuturor. Și că acceptăm/tolerăm funcționarea sa pe banii noștri pentru că e, măcar din când în când, o oază de spălare de frustrări zilnice unde mai alergăm din când în când. Pentru că, față de alte mizerii care se fac pe banii amărășteanului contribuabil, TVR Cultural are măcar scuza cea mai bună dintre toate, aceea de excelență printre mediocrități.

Dar atunci când vezi că între un interviu cu Țuțea și un concert de Enescu apare teleshoppingul cu nu știu ce tigăi și cu nu știu ce comsmodisk care nu știu ce face, atunci îți vine o greață teribilă și înțelegi că tot niște gherțoi sunt la conducerea TVR Cultural dacă fac de astea, indiferent câte diplome de agățat pe pereți au.

Și dintr-o dată mi s-a făcut o scârbă îngrozitoare că unii reușesc să își bată joc și de ce nu ar trebui niciodată să ne atingem…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “O nouă emisiune la TVR Cultural: teleshopping”

  1. Si noi am fost siderati. Am crezut ca am schimbat postul din greseala. Cand ai atatea evenimente culturale in tara, atatia artisti care merita promovati si carora le spui nonsalant ca nu e locul lor la TVR Cultural, ca trebuie sa astepte (poate pana dispar defintiv :( si nu mai deranjeaza ps. stim noi ce vorbim si stiu si ei!)sau sa folosesti alte chestii traditionale pentru tvr – “e ceata si nu puteam filma” :(( etc. dar in schimb ocupi spatiul de emisie cu tigai, e clar ca pierzi respectul si trimiti in derizoriu celelalte emisiuni.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)