Astăzi laud corespunzător un tovarăș 2.0

Makavelis mi-a plăcut de cum i-am văzut mutra de killer în avatarul de pe twitter. Dincolo de sarcasmul lui (de multe ori ieftin la începuturile sale în social media :D), se simțea că tovarășu are mare valoare, dar, în același timp, că această valoare s-ar putea transforma într-o mare cupă de frustrări provincialiste (de care ziceam aici, atunci când îi luam apărarea în scandalul cu Piticu, dar când îl și atenționam dur), care să îl trimită direct în sertarul cu ”ar fi putut fi”. Numai că Maka a reușit să înțeleagă că a face ceva nu e deloc același lucru cu a spune despre alții ce fac. Așa că, fiindcă l-am urmărit cu mare atenție ce a făcut în ultima perioadă, pot să spun că mi-e și mai drag acum :)

De ce zic asta? Pentru că el a transformat, să-i zicem așa, ”detaliul” că trăiește și funcționează în Alba Iulia într-o oportunitate. Care nu numai că îl ajută să ne uităm noi, ”capitaliștii”, cu alți ochi la el, dar și să facă pași imenși (nu pare mare lucru, dar schimbarea de paradigmă e imperială și poate însemna totul…) în închegarea unei blogosfere acolo cu mari șanse să se transforme într-o piață.

De ce îl laud? Pentru că merită. Altă motivație zău dacă mai are rost să zic.

Acum, mergând pe gingașul drum pe care a început să meargă, Makavelis are nevoie de ajutorul vostru. Pentru că vrea să știe cam câți oameni din Alba (județul, aveți grijă :D) se dau pe bloguri. Așa că ”ii rog pe toti cititorii mei ce au blog sa intre in Analytics (Visitors >> Map Overlay) si sa-mi spuna cati vizitatori din cealalta capitala au avut in ultimele 30 de zile”. Vă rog și eu pe voi asta. Ba chiar mai mult, dacă puteți să promovați cumva (pe blog, pe twitter, pe facebook, unde vreți) solicitarea lui, aș aprecia corespunzător :)

Mulțumesc.

La mine situația e cam așa: în ultimele 30 de zile au fost 311 vizite din județul Alba.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

13 thoughts on “Astăzi laud corespunzător un tovarăș 2.0”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)