Am debutat editorialo-electronic, merci fain

Cristina Bazavan e de vină că, dacă vreți și vă coafează, puteți să citiți povestea de dragoste pe care am scris-o pentru ebook-ul ”Povești de dragoste”, prima apariție din cadrul colecției ”Cărți S!IMPA”, un proiect realizat in parteneriat cu Prestigio, aparut la Editura Liternet. Puteți descărca isprava de aici.

Când m-a sunat Cristina să mă întrebe dacă vreau să scriu, mi-am zis că iar o să trebuiască să dau un pic garda jos, pentru că nu poți scrie despre iubire fiind fals, nu îți iese nimic. Sau, cel puțin, așa funcționez eu. M-am pus să scriu și, după câteva minute, mi-a venit o ideea de povestire. Adică, altfel spus, am reușit să plasez personajelor pe care le-am creat încărcătura pe care o impune o astfel de întreprindere.

Sunt onorat că în această producție literară 2.0 sunt alături de Ioana BlajAndreea VasileCostin CocioabaRuxandra PredescuDorotheea PetreCarmen Gheorghita si Bogdan Theodor Olteanu.

10 comentarii la “Am debutat editorialo-electronic, merci fain

 1. Manuel Răspunde

  Felicitari, asta da isprava. E putin cam ciudat sa vorbesti chiar asa de deschis despre sentimentele tale. Eu nu nu cred ca as putea, cel putin deocamdata, sa ma exprim foarte liber pe blog in privinta asta :D

 2. Chinezu Răspunde

  @Manuel
  sa le citesti si pe celelalte, ca sunt tare faine
  nu toate, e drept, ca nu poti multumi toate gusturile :))

 3. Lucia Verona Răspunde

  Cristi, am citit, excelent!

 4. ela roseni Răspunde

  Iaaa să trec şi io pe acolo să văz ce minuni ai făcut :))!

 5. Mara Răspunde

  Am nimerit, nici nu mai stiu cum, aici. Am citit si povestioara de dragoste, faina,,,Promit sa mai poposesc cateodata.

 6. ioana Răspunde

  of spamurile astea. imi place si mie cand un strain imi scrie ce informatii misto a gasit la el pe blog, dar askimet le baga direct in cutia de gunoi digital.
  nu-mi place sa laud dar pur si simplu o sa te mai citesc.

  • Chinezu Răspunde

   @ioana
   multumesc frumos :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: