Am debutat editorialo-electronic, merci fain

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Cristina Bazavan e de vină că, dacă vreți și vă coafează, puteți să citiți povestea de dragoste pe care am scris-o pentru ebook-ul ”Povești de dragoste”, prima apariție din cadrul colecției ”Cărți S!IMPA”, un proiect realizat in parteneriat cu Prestigio, aparut la Editura Liternet. Puteți descărca isprava de aici.

Când m-a sunat Cristina să mă întrebe dacă vreau să scriu, mi-am zis că iar o să trebuiască să dau un pic garda jos, pentru că nu poți scrie despre iubire fiind fals, nu îți iese nimic. Sau, cel puțin, așa funcționez eu. M-am pus să scriu și, după câteva minute, mi-a venit o ideea de povestire. Adică, altfel spus, am reușit să plasez personajelor pe care le-am creat încărcătura pe care o impune o astfel de întreprindere.

Sunt onorat că în această producție literară 2.0 sunt alături de Ioana BlajAndreea VasileCostin CocioabaRuxandra PredescuDorotheea PetreCarmen Gheorghita si Bogdan Theodor Olteanu.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Am debutat editorialo-electronic, merci fain”

  1. Felicitari, asta da isprava. E putin cam ciudat sa vorbesti chiar asa de deschis despre sentimentele tale. Eu nu nu cred ca as putea, cel putin deocamdata, sa ma exprim foarte liber pe blog in privinta asta :D

  2. of spamurile astea. imi place si mie cand un strain imi scrie ce informatii misto a gasit la el pe blog, dar askimet le baga direct in cutia de gunoi digital.
    nu-mi place sa laud dar pur si simplu o sa te mai citesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)