Io când v-am spus că băutul de bere e un talent…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Evident că după ce am petrecut o seară beroasă rău în Heineken Mansion, sunt destul de sensibil la astfel de filmulețe precum cel de mai jos :D Pe care, firește, nu m-am răbdat să nu vi-l arăt și care, precizez pentru cei mai negri în cerul gurii dintre voi, nu face parte dintr-o campanie. Sau, mă rog, ar fi o campanie pentru cei care consideră că a bea bere este un talent cu care nu mulți dintre noi sunt înzestrați :D

Văzut la Piticu.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Io când v-am spus că băutul de bere e un talent…”

 1. De ce te joci cu cu pofta noastra?
  Cand mai ajungi in tara asta despre care inca nu am auzit… nu ne trimiti si noua o carte postala adevarata, scrisa de mana ta de chinez ca tot romanul, cu timbru si cu stampila?????
  Ca sa te credem ca exista tara asta si nu este rezultatul fantasmelor de sub dop…..

 2. ce tot comentati, bah??? io ce sa mai zic, care sunt pe tratament cu antibiotice inca vreo 4 zile si ma uit la berile alea din frigider ca la o nava spatiala :))
  adevarul e ca mi s-a recomandat sa tin ceva rece pe falca umflata, asa ca, normal, pun cate o bere din frigider pe ea, macar asa sa imi treaca pofta :))

 3. Domnu’ … mie nu mi-a placut Small World :D
  Prea multe rase, prea multe reguli, prea multe necunoscute, am anulat orice tentativa de a intelege jocul ala dupa o ora. Am prieteni care sunt, totusi, fani, asa ca poate o fi ceva de capu’ lui.
  Prefer insa oricand un catan, risk, monopoly sau reteaua energetica oricarui joc cu monstruleti :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)