28.04.2017

Final Frontier – târg de carte SF & Fantasy

Că am o slăbiciune pentru cei de la bookblog.ro, cred că asta cam știe lumea :) Așa că am plăcerea să vă anunț că între 26-27 martie 2011, la Muzeul Țăranului Român, sala Oaspeți, tovarășii de la bookblog organizează primul lor târg de carte SF & Fantasy. Dau mai jos, cu copy/paste-ul de rigoare de pe Raluk :D, ce se va întâmpla la evenimentul cu pricina.

Pe langa carti in limba romana si in limba engleza, vizitatorii vor gasi la fata locului si eReadere incarcate cu cele mai indragite titluri ale genului, in format digital. Astfel, le vor putea testa si vor decide singuri daca avantajele acestor dispozitive electronice destinate lecturii se pot compara cu bucuria de a tine in mana o carte si de a o rasfoi.

Evenimentul nu se limiteaza la a fi un simplu loc din care poti sa cumperi cartile dorite. Final Frontier va fi si un prilej de socializare, de a afla informatii si de a invata lucruri noi. In spatiul special amenajat pentru prezentari, editurile vor vorbi despre cele mai noi titluri din colectiile SF & Fanatasy, iar invitatii nostri speciali – cunoscuti autori ai genului – vor purta un dialog pe teme SF & Fantasy cu cei prezenti.

In plus, artistul Octav Ungureanu va sustine pentru toti cei interesati ateliere de benzi desenate, iar Mihai Lalu, de la tarabadejocuri.ro, ne va introduce in lumea boardgames-urilor.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Vă place afișul ăsta? Și, dacă da, de ce? :D

Andrei Roșca s-a apucat de scris. Iar noi de citit, firește

2 comentarii

  1. joi, 10 martie 2011, 09:43

    […] Final frontier – târg de carte SF & Fantasy. Iar o să mă duc acolo și o să cumpăr un vraf de cărți, care o să îmbogățească vraful de cărți pe care le-a cumpărat deja :)) Share var btn_style = '44×63'; var article_id = 12044; var mc_url = 'http://chinezu.eu/2011/03/10/o-fi-bine-sau-nu-ca-se-intampla-tot-felul-de-evenimente/'; Cancel Reply […]

    Răspunde
  2. joi, 10 martie 2011, 09:46

    Pacat ca sunt plecat in vremea aia. Totusi, nu imi va parea rau sa ma plimb pe strazile Maridului la orele acelea :D

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *