Final Frontier – târg de carte SF & Fantasy

Că am o slăbiciune pentru cei de la bookblog.ro, cred că asta cam știe lumea :) Așa că am plăcerea să vă anunț că între 26-27 martie 2011, la Muzeul Țăranului Român, sala Oaspeți, tovarășii de la bookblog organizează primul lor târg de carte SF & Fantasy. Dau mai jos, cu copy/paste-ul de rigoare de pe Raluk :D, ce se va întâmpla la evenimentul cu pricina.

Pe langa carti in limba romana si in limba engleza, vizitatorii vor gasi la fata locului si eReadere incarcate cu cele mai indragite titluri ale genului, in format digital. Astfel, le vor putea testa si vor decide singuri daca avantajele acestor dispozitive electronice destinate lecturii se pot compara cu bucuria de a tine in mana o carte si de a o rasfoi.

Evenimentul nu se limiteaza la a fi un simplu loc din care poti sa cumperi cartile dorite. Final Frontier va fi si un prilej de socializare, de a afla informatii si de a invata lucruri noi. In spatiul special amenajat pentru prezentari, editurile vor vorbi despre cele mai noi titluri din colectiile SF & Fanatasy, iar invitatii nostri speciali – cunoscuti autori ai genului – vor purta un dialog pe teme SF & Fantasy cu cei prezenti.

In plus, artistul Octav Ungureanu va sustine pentru toti cei interesati ateliere de benzi desenate, iar Mihai Lalu, de la tarabadejocuri.ro, ne va introduce in lumea boardgames-urilor.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Final Frontier – târg de carte SF & Fantasy”

  1. Pingback: O fi bine sau nu că se întâmplă tot felul de evenimente? | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)