Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Îmi permit să vă recomand, cu maximum simț de răspundere

Există cineva care nu a dat niciodată șpagă? Întreb și eu, că nu costă…

Am fost la ”Rango”. Mi-a plăcut ciocolata neagră…

Ce-am mai putea zice despre muzica românească? Și dacă tot vă băgați în discuție, dau și o invitație dublă la un concert mișto :)

Ce valoare mai are arta? Acuma, ce să zic, nu contează neapărat să se răspundă la întrebare, ci să se discute despre asta.

12 comentarii la “Îmi permit să vă recomand, cu maximum simț de răspundere

 1. daniel rus Reply

  sincer nu imi amintesc sa fi dat. numai daca telefonul dat poate fi asemanat cu spaga :D

 2. Piticu21 Reply

  da, io n`am dat shpaga

 3. Glisse Reply

  “Există cineva care nu a dat niciodată șpagă? Întreb și eu, că nu costă…”

  In a 12 a profu` de geografie mi-a cerut spaga 200 euro, altfel nu ma baga in bac. Am refuzat, am facut reclamatie pe la inspectorat, chestii. Chiar daca nu am reusit sa il infund, tot nu i-am dat nimic. Deci personal n-am dat niciodata spaga. Bacsis, da. Si la nas pe tren, da` aia nu e spaga.

 4. Glappy Reply

  Ma bucur sa vad ca nu sunt singurul care are principii cand vine vorba despre spaga. I-am si anuntap pe parinti ca in cazul in care sunt la spital si sunt pe moarte si am nevoie de o operatie iar medicii refuza sa o faca, daca nu se da spaga,sa ma lase sa mor,oricum trebuie sa murim odata. Daca voi putea vorbi le voi spune sa le fie rusine si ca prefer sa mor decat sa le dau spaga,pentru ca e de datoria lor sa faca acea operatie,pentru ca imi trage din salar pentru sanatate. Le mai spun si un adio,poate se razgandesc.

 5. Cristi Reply

  Categoric 99,84% dintre romani au dat spaga. Sub diferite forme: cadouri, atentii, masline etc. Tot aia e.
  Despre muzica romaneasca, atat cat am mai citit si eu, pot sa spun ca foarte multe melodii sunt plagiate dupa melodii de afara. Daca nu exista netul, nu stiu daca aflam chestia asta. In special trupele noi copiaza melodii cap-coada.

 6. Tigara Electronica Reply

  Nu as vrea sa incurajez spaga, dar hai sa fim sinceri, daca pt un pachet de cafea poti salva o saptamana de umblat aiurea, deci si timp si banii de motorina/benzina, atunci nu lai da ? nui ortodox, dar eu cred ca trebuie sa sapam si mai in jos .. nu spaga e problema, ci sistemu asta de k*t care sa extins ca o maladie prin toata tzara ..

 7. Glappy Reply

  Din vina spagii s-a ajuns la acest sistem de k*t. Daca nu s-ar fi incurajat spaga,acum nu s-ar mai fi cerut,deci vina este a celor care dau.

 8. Roxana Reply

  Din păcate nu am cum să ajung la dezbateri, aşa că las aici un comment puţin mai lung.

  Şpagă au dat alţii pentru mine: mama, tata. Şi nu poţi spune că mai bine te lasă să mori în spital. Cum era să mă lase familia să mor la 5 ani şi jumătate? Dacă nişte bani şi atenţii îţi salvează copilul de la moarte, atunci nu te mai interesează că e moral sau imoral ce faci. ;)

  Dacă o iau psihologic vorbind şi conform unor manuale de criminalistică, dacă dezvolţi 4 comportamente, eşti criminal:
  1) ai furat ceva în copilărie [chiar şi un fruct]
  2) ai avut gânduri negre [exemplu: cruzime faţă de animale, ai vrut să-ţi baţi colegul etc.]
  3) ai dat şpagă [ai dat o sticlă de vin directorului X că ţi-a primit copilul la grădiniţă sau şcoală; ai dat o atenţie la o tanti ca să îşi mişte mai repede fundul; ai băgat 5 lei în buzunarul unei asistente etc.]
  4) ai avut momente de violenţă fizică sau verbală.

  Asta, aşa ca pentru cultura voastră generală.
  În plus… Nu cred că există vreun român care să nu fi dat o cutie de cafea sau un pachet de ţigări sau sticlă de vin într-un anumit moment, pentru ca o treabă să îi fie rezolvată mai repede. ;)

  Next subject… ciocolata neagră – şi mie îmi plăcea până să dau de 95% dark – prea mult pentru mine.

  Muzica românească… Pentru mine există prin Phoenix, prin folk şi prin tinerii ăştia care încearcă să cânte la o vioară, un pian, o chitară şi încearcă bine.

  Iar în legătură cu arta… mi se pare ceva extrem de sensibil şi subiectiv. Cel mai mult mi-a plăcut de un prof de la facultate care ne-a dat ca temă de sfârşit de semestru să interpretăm psihologic opera unui artist. Eu l-am ales pe Claude Monet – impresionismul. Şi cu ocazia asta am citit Istoria Artei de Gombrich şi Istoria Artei de Alpatov şi vreo 3 cărţi în franceza veche. Mi-am bătucit fundul câte 8 ore pe zi la o bibliotecă universitară şi creierii timp de o lună, dar a meritat.
  Când aveţi timp, recomand o “aventură” de genul acesta.

  Şi mai las şi pe alţii să vorbească, altfel îmi sare lumea în cap. :)

 9. silvy Reply

  Vad ca nu e prea incantata lumea de Rango. Eu am biletele in buzunar pentru diseara la pachet cu pretentii mari pentru Johnny Depp. Trailerul mi s-a parut simpatic. Chiar sper sa nu ies dezamagita de acolo.

 10. zoltybogata Reply

  eu nu am dat că nu am avut de unde, dar în toamnă cînd am stat mai bine de 24 ore la spital la urgenţă aş fi dat, alţi care au dat erau îngrijiţi bine, eu……nu mai contează acum. multă sănătate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.