Cel mai bun lucru la Rango a fost ciocolata

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Păi întâi trebuie să fiu un getleman, așa cum puțini mă știu :D, și să mulțumesc Anidor pentru invitația la filmul despre care vă voi povesti mai jos. Sala de lux (la propriu, zău) în care am văzut filmul e de mare excepție, deși, drept să spun, faptul că poți să îți ajustezi spătarul până aproape de poziția orizontală și să îți mai și ridici suportul ăla de picioare, zău că îți dă o stare de mult prea mult confort :) Apropo de Anidor, ciocolata neagră este una din cele mai bune de pe piață (eu doar ciocolată neagră consum, sunt mare fan :D). Și tot apropo de Anidor, puteți obține invitații la niște filme dacă intrați aici și prestați ce trebuie prestat pe acolo :D

Am văzut filmul ”Rango”. Care a fost un fel de dezamăgire. Din două motive mari și late. Primul este că Alecu meu, când a văzut trailerul, era foarte interesat de film și, ca urmare, vroiam să îl văd și eu să îi spun cum mi se pare. Al doilea motiv este că sunt mare fan de filme de animație așa că mă uit cu drag la ele ori de câte ori am ocazia. În ambele cazuri, Rango nu a fost ce mă așteptam să fie.

Hai să încep cu plusurile. Animația este extraordinară. Una din cele mai bune pe care le-am văzut într-un film. E ireal de-a dreptul ce pot face unii cu tehnologia acuma, incredibil. Câtă grijă la detaliu, câtă naturalețe la animalele alea care făceau pe cowboy-i, ce peisaje frumoase, mi-a plăcut foarte tare animația. Și… cam atât la plusuri.

Minusuri. Scenariu rușinos de-a dreptul. Zău dacă înțeleg de ce să faci un fil atât de bine din punct de vedere tehnic și să îl împopoțonezi cu un scenariu pueril, predictibil, în care glumele erau ba forțate, ba împrumutate din alte rețete, ba, atunci când încercau să jongleze cu niște simboluri (sanchi), erau primitive. M-a dezamăgit la cote maxime scenariul. De altfel întreaga prestație a vocilor actorilor a avut de suferit din cauza asta. Johnny Depp, pe care îl mai ”văzusem” ca personaj animat în ”Corpse Bride”, a făcut și el ce a putut, a fost simpatic dar cam atât. Nu putea face mai mult. Și celelalte voci au fost corespunzătoare. Dar dacă nu au avut cu ce să lucreze, asta este.

Dacă vă recomand să mergeți să vedeți filmul? Numai dacă nu găsiți altceva mai bun de făcut sau dacă sunteți, așa cum sunt eu, mare fan de animație. Căci, iarăși zic, animația e extraordinară.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Cel mai bun lucru la Rango a fost ciocolata”

  1. Pingback: Îmi permit să vă recomand, cu maximum simț de răspundere | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)