Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Ce valoare mai are arta?

Apropiații mei mă știu că sunt un fan declarat al imperialei reviste Dilema Veche. O cumpăr în fiecare săptămână, e un fel de ritual, dacă vreți și, deși nu reușesc să o citesc pe toată, tot savurez mai mult de jumătate din ce apare acolo. Cu toate acestea, nu am reușit niciodată să ajung la un eveniment organizat de revistă. Nu știu cum am făcut, dar nu am reușit. Și, culmea, nici la cel despre care vă spun acum nu o să ajung. Dar vă spun în speranța că unii dintre voi o să reușească să participe.

Ce valoare mai are arta?” se numește dezbaterea care va avea loc miercuri, 9 martie, de la ora 19.00, în Sala George Constantin a Teatrului Nottara. Vor participa:

Ruxandra Demetrescu (rector al Universităţii Naţionale de Arte)
Mihai Oroveanu (director al Muzeului Naţional de Artă Contemporană)
Radu Boroianu (administratorul galeriei European Art Gallery)
Dan Popescu (curator şi proprietar al galeriei H’art).

Discuţia va fi moderată de Mircea Vasilescu (redactor-şef Dilema veche).

Intrarea este liberă.

2 comentarii la “Ce valoare mai are arta?

  1. Manuel Reply

    Da, e buna intreabrea din titlu. Pai, are valoare, cel putin pentru mine care am tot felul de lucruri interesate ce tin de arta. Cum am mai zis, artistii sunt oameni pe care noi, oamenii simpli, ii intelegem cu greu sau deloc, dar pe care ii admiram foarte mult. Ce de ii admiram? Pentru spiritul lor liber, pentru curajul de a-si urma pasiunea si pentru sacrificiile pe care unii le pot face pentru a aduce pe lume opere de arta. De aia.

  2. paulyluca Reply

    Eu cred ca intrebarea din titlu trebuia sa sune oarecum altfel, deoarece este indiscutabil faptul ca arta a fost, este si va ramane valoroasa.

    Intrebarea corecta este insa: Pentru cine mai are valoare arta? Pentru ca eu aici vad problema. Din ce in ce mai putina lume apreciaza arta adevarata. Predomina apetitul pentru kitsch, pentru nonvaloare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.