Ce valoare mai are arta?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Apropiații mei mă știu că sunt un fan declarat al imperialei reviste Dilema Veche. O cumpăr în fiecare săptămână, e un fel de ritual, dacă vreți și, deși nu reușesc să o citesc pe toată, tot savurez mai mult de jumătate din ce apare acolo. Cu toate acestea, nu am reușit niciodată să ajung la un eveniment organizat de revistă. Nu știu cum am făcut, dar nu am reușit. Și, culmea, nici la cel despre care vă spun acum nu o să ajung. Dar vă spun în speranța că unii dintre voi o să reușească să participe.

Ce valoare mai are arta?” se numește dezbaterea care va avea loc miercuri, 9 martie, de la ora 19.00, în Sala George Constantin a Teatrului Nottara. Vor participa:

Ruxandra Demetrescu (rector al Universităţii Naţionale de Arte)
Mihai Oroveanu (director al Muzeului Naţional de Artă Contemporană)
Radu Boroianu (administratorul galeriei European Art Gallery)
Dan Popescu (curator şi proprietar al galeriei H’art).

Discuţia va fi moderată de Mircea Vasilescu (redactor-şef Dilema veche).

Intrarea este liberă.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Ce valoare mai are arta?”

  1. Da, e buna intreabrea din titlu. Pai, are valoare, cel putin pentru mine care am tot felul de lucruri interesate ce tin de arta. Cum am mai zis, artistii sunt oameni pe care noi, oamenii simpli, ii intelegem cu greu sau deloc, dar pe care ii admiram foarte mult. Ce de ii admiram? Pentru spiritul lor liber, pentru curajul de a-si urma pasiunea si pentru sacrificiile pe care unii le pot face pentru a aduce pe lume opere de arta. De aia.

  2. Eu cred ca intrebarea din titlu trebuia sa sune oarecum altfel, deoarece este indiscutabil faptul ca arta a fost, este si va ramane valoroasa.

    Intrebarea corecta este insa: Pentru cine mai are valoare arta? Pentru ca eu aici vad problema. Din ce in ce mai putina lume apreciaza arta adevarata. Predomina apetitul pentru kitsch, pentru nonvaloare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)