Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Astăzi merg să văd Rango împreună cu…

Am făcut concursul cu pricina pentru o invitație la ”Rango”, diseară de la 20.00 la AFI Cotroceni. Mitza Biciclista și Alibus au mers bară în bară până la final, ca să zic așa :)) Numai că am ținut cont de precizarea biciclistei, care zicea că ea participă numai de dragul provocării și nu pentru film, și am decis să ofer invitația lui Alibus. Deși, dacă și pe tovarășa Mitza ar coafa-o filmul, să dea un semn, că facem noi să fie bine, zău :D

Un comentariu la “Astăzi merg să văd Rango împreună cu…

  1. mitzaabiciclista Reply

    Mă onorează invitaţiunea şi cu dragă inimă aş veni la aşa eveniment, doar că mă aflu la vreo 250 de km pe direcţia vest de stabilimentul unde se desfăşoară frumoasa acţiune iar velocipedul meu e cu roatele neunse şi cu lanţul scăpat.
    Glumesc :D
    Dar chiar sunt departe de voi, l-oi vedea eu cu altă ocaziune şi împreună ne vom râde pe sama lui.
    Până una alta voi mai trece p-acilea şi din când în când îmi voi permite să-mi fac simţită prezenţa prin vreo remarcă şugubeaţă şi hâtră demnă de-o olteancă vorbăreaţă ca mine. (Ştiu, ştiu, olteancă vorbăreaţă = pleonasm :D )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.