Chinezu și Giulietta – actul de deschidere (ăla cu poză)

Să vă spun, într-un singur cuvânt, cum e Giulietta Alfa Romeo cu care am parcurs distanța București – Iași: minunată :D Dacă nu mă credeți pe cuvânt, întrebați-i pe Andrei, Bogdan și Haotik, cei care au fost pasagerii mei într-o călătorie în care ne-am distrat corespunzător :)) Și rugați-i să vă spună nu de cea mai mare parte a drumului, pe care am parcurs-o respectând cu strictețe prevederile legale de viteză (la un moment dat cred că numai noi eram cei care le respectam :D), ci de tronsonul Roman – Târgu Frumos, unde, pe niște serpentine simpatice, Giulietta mi-a dovedit că este o mașină de care m-am îndrăgostit pe loc :D Și, îmi vine a crede, cam ăsta e și sentimentul celorlalți 3 cavaleri :)) O să scriu mai multe despre mașina asta după ce se termină aventura :)

Mai jos aveți și o poză a prințesei, făcută într-o benzinărie din Focșani, unde ne-am oprit să-i mâncăm șnițelele lui Haotik :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

17 thoughts on “Chinezu și Giulietta – actul de deschidere (ăla cu poză)”

  1. Am avut ocazia sa ma plimb si eu cu vreo cateva alfa, ce-i drept, modele mai vechi cu cativa ani dar m-au impresionat placut, de la tinuta de drum, confort pana la sprint si stabilitate. La capitolul consum insa as tinde sa dau un minus.

  2. To Giulietta or not to Giulietta? – răspunsul îl ştim cu toţii.
    Faină maşina. Şi chit că-s fată şi mă rog, prin definiţie cică femeile habar nu au de maşini, eu o să mă leg doar de culoare – roşu = good choice; şi de dinamică. Presimt că maşinuţei ăsteia îi place să-i fie călcată pedala. În cât timp ajunge la 100km/h? 4-5 secunde? :D

  3. Pingback: Social media summit Iasi | Andrei Cismaru

  4. Pingback: Cateva cuvinte despre #canyonsportmeet |AurasMihai. Online-ing

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)