Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Poate strânge onlineul ăsta al nostru 2100 RON într-o zi?

De ce într-o zi, adică astăzi, 3 martie? Pentru că e Ziua Mondială a Cărții. Pe care o sărbătorim, unii dintre noi într-o lume în care există oameni care nu sunt la fel de fericiți ca și noi și care, spre exemplu, nu pot citi acest text, care pe unii vă plictisește, pe alții vă enervează, iar pe unii vă face să citiți mai atent mai departe. Există copii care nu pot să citească așa cum citim noi și care au nevoie de cărți tactile.

Căci acesta este scopul acestei postări, să vă invit să participați la acest efort de a strânge 2100 RON în această zi pentru a ca elevii nevăzători de la o școală din Cluj să poată citi și ei.

Pentru aceasta vă rog ori să donați, atâta cât puteți, chiar pe siteul inițiativei sau, așa din suflet, să scrieți la voi pe blog, pe facebook, pe twitter să popularizați inițiativa.

Vă mulțumesc.

17 comentarii la “Poate strânge onlineul ăsta al nostru 2100 RON într-o zi?

 1. ralu Reply

  Se strang?
  De ce?
  De gat? In brate?
  hehehe! Limba asta romaneasca dom’le :)
  Poate se aduna, nu? :)

  Doresc sa se adune mai mult decat este propus.

  Nu va suparati pe mine dar si pe mine m-au criticati alti si nu-i bine sa fi singur in ziua de azi.

 2. Relatii Reply

  O initiativa interesanta . Mersi ca ne-ai adus aminte.

 3. Daniel Reply

  Cred ca e o initiativa foarte buna mai ales ca e o *microinitiativa* care nu-si ia in carca sa “schimbe” lumea ci doar incearca in mod focusat (scuze de barbarism dar nu am idee care sinonim romanesc chiar s-ar potrivi ;-/ ) sa faca mai buna viata unei categorii determinate de copii.
  Insa – si aici cred ca ai putea contribui cu toata greutatea pozitiei tale de A-lister :-))) – cei care cauta micro-donatii ar trebui sa fie mai creativi. Pt. (micro)sumele care se doneaza in medie, mai ales cand e vorba de donatori potentiali “de afara”, transferul bancar iese din joc din cauza costurilor, cartea de credit din cauza securitatii datelor, etc.
  In schimb, Paypal ar fi o solutie excelenta, la fel Moneybookers si restul solutiilor de gen – ca sa nu mai vorbim de SMS-urile premium care sunt mai de succes, parerea mea, chiar si in Romania.

 4. Dana Reply

  iti sustin initiativa pe blog. nici nu trebuia legata obligatoriu de vreo zi mondiala (mai ales ca stiam ca ziua cartii se sarbatoreste, de fapt, pe 23 aprilie (http://www.ziare.com/articole/ziua+intentationala+cartii)

 5. Cristiana Reply

  In numele copiilor care astepta cartile, va multumim tuturor pentru sprijin!

  @Daniel: Iti multumim pentru sugestii. Desigur vom incerca sa facem totul mai usor data viitoare. :)
  Ce e bine de stiut acum este ca GECAD ne sprijina si nu ne percep comisioane.

  @Dana: Ai dreptate. Pe 23 aprilie se sarbatoreste Ziua cartii si a drepturilor de autor. Acel eveniment insa doreste sa atraga atentia in jurul publicarii cartilor si a drepturilor de autor, pe cand cel de azi este mai mult pentru copii, carti de copii si povesti :)

 6. Ada Reply

  Am preluat textul tau si l-am lipit pe blogul meu. Nu te superi, da?

 7. LumeaMare Reply

  ceea ce vom face si noi imediat…

 8. phidas Reply

  Negativ! Nu se poate.

 9. Cristiana Reply

  Ziua buna tuturor!
  Noi, la Sustin Educatia, ne-am trezit cu un singur gand de dimineata. Vom duce provocarea pana la capat. Pana la toti 2100 RON! Pentru ca ne dorim ca gandurile tuturor oamenilor buni care ieri au donat 460 de lei sa ajunga la acei copii din Cluj cat mai curand….cu sau fara Ziua Mondiala a Cartii ei merita.
  Speram sa fiti in continuare alaturi de noi, sa dati mai departe acest mesaj si sa ne sustineti cum ati facut-o ieri. Haideti sa aratam ca se poate, chiar daca nu intr-o singura zi, ci doua sau trei.

 10. deepiny Reply

  Ura Chinezule, sunt fericitaaaaaaaaaaaa!!!!!!
  N+a fost petitia on-line de prea mare ajutor inca, si desi mai sunt pasi de facut, uite ce a izbandit Roby, colegul meu

  http://deepiny.wordpress.com/2011/03/02/petitie-dana-toma-maria-1-03-2011/

  Deci SE POATE, deci orice UTOPIE ramane asa doar daca noi credem ca este o utopie, daca o investim cu forta credintei noastre in REALITATEA ei, nimic nu este imposibil nici chiar in Romania!

  Traiasca Liga Romano-CIneza :) :)

 11. deepiny Reply

  Am donat 2% la Ziua mondiala a CARTILOR BRAILLE, oameni buni daca aveti servicii, nu e mare lucru sa completati un formular prin care sa cedati 2% din impozitul pe venit catre ceilalti care au nevoie, altfel
  IL IA STATUL

  e greu cu paymentul on line, stiu ca va coditi, dar iata prin completarea acestui formular nu riscati nimic, un mic efort de scris si-atat.

  HAIDETI CA SE POATE!!

 12. elena Reply

  Nu cred!!!!!!!!

 13. Cristiana Reply

  Aş dori să vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat în cadrul proiectului “Realizare de cărţi tactile”. Cele mai importante mulţumiri vin însă din partea Liceului de Deficienţi de Vedere Cluj-Napoca şi din partea copiilor care reuşesc să cunoască lumea numai prin intermediul simţului tactil.

  Mă bucur să vă spun/scriu că am reuşit să achiziţionăm resursele necesare desfăşurării proiectului şi că acestea au plecat deja spre beneficiarii lor. Noi vom continua să ţinem legătura cu coordonatorii proiectului pentru a-i putea sprijini şi pe parcursul perioadei de implementare. Veţi găsi cât de curând pe http://www.sustineducatia.ro şi o prezentare a finalizării acestui proiect.

  Vă mulţumesc din nou pentru implicare şi pentru că aţi ales, alături de noi, să susţineţi educaţia! Sper să vă avem în continuare alături şi să vă găsim în număr şi mai mare, deoarece avem multe de făcut împreună! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.