Foarte mișto Innovation Lab

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

E vorba de evenimentul Innovation Lab de pe 17 martie. Îmi pare, nuș cum să vă zic, că e un pic altceva decât ne-am obișnuit :D Așa că, dacă vă permiteți și dacă (hai s-o spun pe aia dreaptă) vă respectați, io zic că e păcat să îl ratați.

Apropo de genul acesta de evenimente… Am mai avut o discuție cu cineva, care era foarte sictirit când îi spuneam că mă duc acolo sau dincolo și că de fiecarea dată rămân cu câte ceva, învăț anumite lucruri. Asta până în momentul în care m-am enervat și l-am luat cu mine la un astfel de eveniment (care, by the way, nici nu era ceva din categoria the shit :D). Omul a stat, a ascultat prezentările, a vorbit cu câțiva oameni pe care i-am prezentat, a tăcut vreo 2 zile, după care m-a sunat și mi-a spus: ”tu spune-mi la care eveniment crezi că trebe să mă duc și io mă duc” :)

La ăsta trebe, prietene, chiar trebe :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)