Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Astăzi vă întâlniți cu tovarășa Marylin Monroe

Marylin Monroe este un brand din categoria toată lumea a auzit de el, dar nu știe exact cum și cu ce se mănâncă :) Căci, nu-i așa, toți o recunoaștem pe celebra blondă, dar foarte puțini am văzut măcar un film în care a jucat ea. O asociem cu Kennedy, cu niște iubiri de alea ciudate, cu acel intergalactic ”Happy birthday, mister president”, cu alte alea, dar nu prea cu actrița care a fost.

Astăzi, de la ora 19.00, la clubul La Muse (Lipscani, 53) puteți participa (intrarea liberă) la dezbaterea „După Marilyn Monroe, nimic? Actriţa, vedeta, mitul”. Vă veți întâlni cu Viorica Bucur (știți cine e, nu mai insist), Mirela Oprişor (actriţă) şi Florin Dumitrescu (publicitar), discuţie moderată de Mircea Vasilescu (redactor şef Dilema Veche).

Mulțumesc, Alex, că mi-ai arătat lumina în această chestiune :D

2 comentarii la “Astăzi vă întâlniți cu tovarășa Marylin Monroe

  1. Alex Reply

    Daca nu prea stiu multe despre ea, dar vreau sa vad cine a fost pot sa merg? Pot sa particip pasiv sau trebuie sa fim activi?

  2. Chinezu Reply

    @Alex
    poti sa partici. punct. restul sunt detalii si pozitii :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.