La mulți ani, măh nebunilor, măh!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ieiri am făcut un 1 de DreamTeamRo. Dracu știe cum a trecut vremea… Și cum noi, cei șase trăncălăi, am reușit nu doar să rezistăm vreo 365 de zile împreună, dar și să prosperăm, ca să zic așa :)) O întâmplare minunată, așa cum (trebuie spus asta, ca să nu avem discuții :D), nu prea se întâmplă în lumea asta ciufută și îmbârligată în care ne intromisionăm, care cum putem, destinele. Dar uite că noi am reușit. Și, la un an de dreamteamrouire, suntem mai închegați și mai tovarăși, dar mult mai puțin decât vom fi peste încă 1 an :))

La mulți ani, dragilor, și fie ca năravul să nu ne părăsească niciodată :)

Mulțumim tuturor celor care la Focșani au fost alături de noi, sâmbătă :) Și vă invit să vedeți la Claudiu o istorie emoționantă, dar perfect adevărată a găștii noastre :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

17 thoughts on “La mulți ani, măh nebunilor, măh!”

 1. ma bucur, pentru ocazia de a-i cunoaste pe Mache si Nicu !
  Dupa ce voi, acum un an, in 2010 (Chinezu, Vlad Dulea, Claudiu Ciobanu si Stefan Murgeanu) ne-ati nasit la Focsani la primul BlogMeet oficial (d)in Vrancea :)
  DreamTeamRo : sunteti niste pretenari adevarati !!
  Vedea-v-as Mogulii Blogosferei si Oligarhii OnLine-ului :)
  iar noi, „Baronii Blogoferei Locale” :D

 2. Pingback: Intalnirea indragostitilor bloggeri | SyBeR Blog | Un Loc De Dat Cu Capul

 3. A fost o placere sa-i cunosc pe Make si pe Nicu. Sunt sigur ca aveti niste criterii foarte dure de a alege cine face si cine nu face parte din DreamTeam, altfel nu cred ca strangeati voi atatia oameni faini la un loc. Ne bucuram ca ati fost alaturi de noi la un an de blogosfera vranceana si un an de DreamTeam!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)