Întrebare: ”Românii au talent” o trec la cultură sau nu?

Atâta vreau să vă întreb, doar ce scrie în titlu. Și când zic cultură mă refer, firește, la ce fac io aici în Republica Culturală Chineză, adică la termenul mai permisiv, dacă pot să spun așa. Și aș vrea și niște argumente la părerile voastre. Și să vă gândiți bine înainte de a zice ce ziceți. Vă mulțumesc :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Întrebare: ”Românii au talent” o trec la cultură sau nu?”

  1. Poti s-o lasi pe partea cealalta a Chinezu. Nu e tocmai cultura cand emisiunea in cauza promoveaza oameni talentati, dar nu neaparat in partea de cultura. Asa ca merge pus la o sectiune de divertisment, pe chinezu.eu. Aici merge sa fie numit cultural leisure space. Carti, recenzii si altele de care stii mai bine ca multi dintre noi. Romanii au talent este o emisniue frumase, dar nu ofera ce oferi tu aici. Asa ca raspunsul ar fi nu.

  2. Chiar daca vorbim de o cultura a maselor, deci in sensul mai larg al cuvantului, nu cred ca are ce cauta aici.

    „Romanii au talent” ramane o emisiune de divertisment, mai buna sau ma proasta.

    Site-ul asta e genul de proiect care, mi-ar placea mie, isi va pastra o nuanta usoara de exclusivism. Daca va fi asa, eu sunt unul dintre suporterii infocati ai proiectului :)

  3. Cultura e mult prea mult spus. Nu se promoveaza nimic cultural ci e mai mult o desfatare a simturilor si sinapselor urmarind in mare parte atrocitati la adresa divertismentului. Ca se intampla sa se alinieze planetele din cand in cand si sa apara cte o Cristina Bondoc sau Iustin asta e o raritate. In resti…Romanii au probleme grave :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)