Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Să vă spun cum a fost Alecu în Micul Prinț?

Later edit: Carmen scrie minunat despre cum i s-a părut piesa :)
Și Simona Ionescu scrie în așa fel încât m-am emoționat din nou :)

Superb, absolut superb. Mai mult de atât eu nu mai zic. Pentru că aș fi de un subiectivism atroce, orbit de mândria teribilă pe care o simt că am un astfel de fiu. Dar o să caut să văd ce zic alții despre piesă și o să vi le dau și vouă :)

Cristina Bazavan a scris cum a fost la repetiții. M-am topit. Iar… :)

A scris și Ziarul Ring.

Mă veți ierta, așadar, că acele momente extraordinare pe care le-am trăit ieri, văzându-l pe Alecu meu pe scenă, vreau să le țin numai și numai pentru mine, ca pe o comoară pe care numai și numai eu știu să o apreciez așa cum se cuvine :)

12 comentarii la “Să vă spun cum a fost Alecu în Micul Prinț?

 1. VirtualKid Reply

  Doar prostii nu sunt subiectivi in astfel de situatii. Daca nici cand vorbesti despre copilul tau nu poti sa folosesti superlativul, atunci ar trebui interzis si scos si din dictionar.

 2. sensei Reply

  Sunt convins ca Alex a fost superb pe scena !!! Astept informatii cand va mai avea reprezentatii pentru a veni cu grupa de la karate!!

 3. Masca Reply

  Voi v-ati linistit :) Dar pentru Alecu de-abia acum incepe greul. Multa bafta, Alecu!

 4. Simona Reply

  A jucat nemaipomenit. Cu prestanta si fara sa para emotionat, ceea ce e impresionant.

 5. Adriana Pelin Reply

  Alecu a fost atat de sigur pe el, si are o dictie desavarsita…si mai este frumos ca un inger…m-a impresionat enorm…mi-au dat lacrimile la sfarsit cand il aplauda sala in picioare si incercam sa-mi imaginez ce este in sufletul lui…daca pana in acel moment nu era absolut sigur ca doreste sa urmeze cariera de actor, cred ca un astfel de moment incredibil e ca un click si un punct de hotar in viata…si a imbatisat-o atat de frumos pe surioara lui care i-a oferit flori…multumim mult!

 6. Manuel Reply

  Frumos, cine sa fie mandru de Alecu, daca nu tu? Va ajunge mare, mai ales cu un parinte ca tine. :D

 7. simona ionescu Reply

  Uite asa am vazut eu piesa cu fiul tau in rol principal!
  http://www.simonaionescu.ro/?p=3342

 8. Carmen Reply

  “Nu poti vedea bine decat cu inima, esentialul este invizibil pentru ochi, pentru ca ceea ce este cu adevarat important …nu se vede” – Antoine Saint Exupery

  Micul Print Alecu a fost minunat:)! Recomand tuturor, iubitori de teatru sau nu, sa mergeti sa simtiti acest spectacol inedit, pin de emotie si caldura. Multumesc, Cristi:)!

 9. Gina Reply

  I bow down humbly in the presence of such gtrenaess.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.