Adevărul e că aș vrea să văd finala UCL la Londra

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Vă spuneam zilele trecute despre peripeția mea în Heineken Mansion (pardon, Heinekinezia), ocazie cu care îmi cer scuze că v-am lovit atât de dur sentimentele de amatori de bere :D Și am promis atunci că vă voi spune cum puteți ajunge și voi acolo și, dacă astrele se vor alinia să facă să fie bine :D, chiar să mergeți la Londra, la finala UEFA Champions League cu Heineken, adică, ce să mai povestim, adevărăciunea la care speră orice amator de fotbal. Și de bere, desigur :D

Ca să câștigați premiile astea trebuie să, ia stați să dacu copy/paste după comunicat, să nu scriu ceva prostii :)): ”Pentru a intra în campanie, consumatorii trebuie să valideze codul de bare de pe unul dintre produsele Heineken® participante la promoţie (sticlă 0,33 litri, six pack sticlă 0,33 litri, sticlă 0,5 litri, doză 0,5 litri, six pack doză 0,5 litri, six pack doză 0,5 litri ambalaj promoţional cu cadou UEFA Champions League). După validarea unui cod de bare, consumatorii vor experimenta lumea digitală Heineken® şi vor afla dacă au câştigat”.

Cam asta e treaba. Și mai aveți și facebook de unde să obțineți informații. Hai succes și să vă văd cum îmi faceți cu mâna de pe Wembley :))

PS. Acest post nu este plătit. Dar după exeperiența din Heineken Mansion, este, după neuronul meu, o chestiune de bun simț să scriu despre campania asta. Mai ales că așa mai aud și alții de ea și poate, poate, unul din voi o să aungă la Londra sau în Mansion :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Adevărul e că aș vrea să văd finala UCL la Londra”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)