23.07.2017

Adevărul e că aș vrea să văd finala UCL la Londra

Vă spuneam zilele trecute despre peripeția mea în Heineken Mansion (pardon, Heinekinezia), ocazie cu care îmi cer scuze că v-am lovit atât de dur sentimentele de amatori de bere :D Și am promis atunci că vă voi spune cum puteți ajunge și voi acolo și, dacă astrele se vor alinia să facă să fie bine :D, chiar să mergeți la Londra, la finala UEFA Champions League cu Heineken, adică, ce să mai povestim, adevărăciunea la care speră orice amator de fotbal. Și de bere, desigur :D

Ca să câștigați premiile astea trebuie să, ia stați să dacu copy/paste după comunicat, să nu scriu ceva prostii :)): ”Pentru a intra în campanie, consumatorii trebuie să valideze codul de bare de pe unul dintre produsele Heineken® participante la promoţie (sticlă 0,33 litri, six pack sticlă 0,33 litri, sticlă 0,5 litri, doză 0,5 litri, six pack doză 0,5 litri, six pack doză 0,5 litri ambalaj promoţional cu cadou UEFA Champions League). După validarea unui cod de bare, consumatorii vor experimenta lumea digitală Heineken® şi vor afla dacă au câştigat”.

Cam asta e treaba. Și mai aveți și facebook de unde să obțineți informații. Hai succes și să vă văd cum îmi faceți cu mâna de pe Wembley :))

PS. Acest post nu este plătit. Dar după exeperiența din Heineken Mansion, este, după neuronul meu, o chestiune de bun simț să scriu despre campania asta. Mai ales că așa mai aud și alții de ea și poate, poate, unul din voi o să aungă la Londra sau în Mansion :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Dragele noastre, din sufletul nostru de bloggeri, pentru voi :)

Ce argumente îmi dați voi ca să particip la Mobile Marketing?

5 comentarii

 1. vineri, 25 februarie 2011, 08:58

  Macar stii care sunt urmatoarele tendinte in mobile marketing si daca devine un pic mai agresiv pe viitor sa stii cum sa te feresti de el :D

  Răspunde
 2. vineri, 25 februarie 2011, 09:22

  Am dat comment la articolul gresit, damn tabbed windows!

  Răspunde
 3. vineri, 25 februarie 2011, 13:53

  Cu suficienta bere te poti simti si acasa ca la finala UCL :))

  Răspunde
 4. vineri, 25 februarie 2011, 15:04

  Cu suficientă bere eu cred că te poţi simţi la finala UCL şi la un Victor Brăneşti-Universitatea Craiova, un tradiţional derby sătesc :))

  Răspunde
 5. Laur
  luni, 4 aprilie 2011, 03:33

  cum faci sa marchezi ? ce strategie folosesti ?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *