Unde merg astăzi și unde nu pot ajunge…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Astăzi o să petrec toată ziua la Digital Marketin Forum, că doar îmi era și mie dor de un eveniment marca Manafu, unde să îmi pot etala zulufii și să mă mai bag și io în seamă cu lumea :D Voi presta de acolo, în măsura posibilităților și a timpului liber pentru astfel de îndelitniciri, pe twitter, facebook și pe blog, ca să nu ziceți că stau ca nemernicul și nu mă gândesc la voi :D

Apoi, la 17.00, dacă nu o să întârzie avionul, mă duc la Aeroportul Otopeni ca să o aștept pe fomidabila Coco Popescu la venirea în țară. Puteți veni și voi, pe cont propriu sau cu autocarul pus la dispoziția voastră de niște oameni faini :) Autocarul pleacă de pe la 16.15 din parcarea din Piața Victoriei, din fața Guvernului și se întoarce de la Otopeni pe la 18.15. Dacă totul merge ok, Coco aterizează cu cursa Tarom de la Amsterdam nr.RO0362/ROT362.

Ziceam că o să fiu la aeroport dacă nu întârzie avionul, pentru ca la cel târziu ora 19.00 trebuie să fiu înapoi în București pentru că trebuie să mă duc să vizitez Heineken Mansion, lucru care la mine, când vine vorba de bere, este o datorie de credință :D

Unde nu pot ajunge și îmi pare rău, dar nu le putem face pe toate :), este la o piesă de teatru împreună cu Alecu și cu doamna mea, precum și la dezbaterea despre cum și ce mâncăm mai nou, organizată de la ora 19.00, în Club A, de Asociația Consumatorilor de Media, unde vor participa Andi Moisescu, Daciana Sârbu, Radu Popovici, Cristina Mazilu, Beatrice Vornicu, Lavinia Stejereanu, Cristian Greger și studenți la jurnalism.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Unde merg astăzi și unde nu pot ajunge…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)