Bine ați venit în Republica Culturală Chineză

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Așa mi s-a părut mie că sună interesant, dictator democrat fiind așa în felul meu, că e buna denumirea asta pentru noua secțiune de, îmi iertați aroganța, cultură și alte chestiuni adiacente a fenomenalului blog chinezu.eu :D Ce veți găsi aici se vede din categoriile din meniu. Dar care toate, dacă îmi permiteți, le pot denumi generic ”Părerea mea despre…” :)

Am creat această secțiune pentru că am vrut să centralizez cumva gândurile mele despre filme, cărți, piese de teatru, expoziții, muzică și, din când în când, să mai bag câte un textuleț (mi-am permis aroganța să denumesc categoria ”Proză”) pe care le scriu eu cu mânuțele astea două când am timp pentru astfel de plăcute îndeletniciri :)

Sper să vă placă ce veți găsi aici. Dacă nu, mă bazez pe spiritul vostru critic (căci vă știu io, pișichierilor :D) sa mă faceți ferfeniță sau, dacă vă coafează, să ziceți ”bine, măh, nu ești chiar praf” :D

Cu alte cuvinte, vă urez bun venit în Republica Culturală Chineză :)

PS Am băgat acest text la ”Interviuri” din două motive: pentru că nu aveam nimic în această categorie și pentru că, la urma urmei, ce am scris aici e un fel de interviu cu mine însumi :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

16 thoughts on “Bine ați venit în Republica Culturală Chineză”

 1. @hoinaru
  lasa-l pe adi ca face bine ce face, cu tine avem probleme… :)))))))))

  @Manuel
  maestre, multumesc pentru tot :)

  @Mariciu
  prea bine, bunul meu domn, iti voi urma sfatul :D

  @Stefan Murgeanu
  cum ma cunosti tu bibicule… :D

 2. Domnu, sunt foarte incantata de asemenea initiativa si pe aceasta cale va urez atat inspiratie cat si subiecte, ca sa avem de ce ne bucura, scrie si citi!
  (cum ai facut lansarea? ai ciocnit o sampanie de monitor, sau?)

 3. Pingback: Marea revolutie culturala - Concediaza-ti seful!

 4. Bine domnule Chinezu,
  Ceea ce e în China după Marea Revoluţie Culturală nu se mai poate numi cultură din păcate… ci ‘chiceală’. Deci nu de la Mao o să-nceapă ei să caşte bine ochiul culturii, ci mai degrabă de la blogul(?) tău! :)
  PS: Eu sunt din Timişoara, dar dacă tot eşti din Bucureşti îţi recomand să treci pe la Caminul Artei pana în 28 februarie. Este o expoziţie de artă umanistă fantastică, realizată de artişti chinezi din diaspora, anti-comunişti, care vorbeşte despre artă-pentru-artă, reabilitarea scopului artistului în societate, drepturile omului, etc… un eveniment complex şi pătrunzător.
  Aici e site+un principal, http://theartofzhenshanren.org/ , dar merită văzut pe viu.


  Bogdan.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)