28.04.2017

Bine ai venit acasă, Coco! Și mulțumim cu plecăciuni…

Later edit: Puteți veni și voi, pe cont propriu sau cu autocarul pus la dispoziția voastră de niște oameni faini :) Autocarul pleacă de pe la 16.15 din parcarea din Piața Victoriei, din fața Guvernului și se întoarce de la Otopeni pe la 18.15. Dacă totul merge ok, Coco aterizează cu cursa Tarom de la Amsterdam nr.RO0362/ROT362.

Dragilor, fenomenala Coco Popescu se întoarce acasă. Mă îndoiesc că există multă lume care nu a auzit de Coco și de extraordinarele sale performanțe, care pe mine m-au făcut de fiecare dată când am auzit de ele să mă ridic în picioare și să o salut cu imens respect. Am și făcut un interviu cu ea, care m-a energizat și m-a umplut de optimism.

Marți, la 17.00, Coco ajunge pe Otopeni, se întoarce acasă. Ar fi un gest de respect pe care l-am putea face să o așteptăm cât mai mulți la aeroport, ca să îi mulțumim, măcar prin asta, că ne-a oferit nouă, ca români, motive de a fi mândri, de a înțelege că există printre noi oameni excepționali, care să ne inspire.

Cei de la (am scos numele agenției la solicitare lor, ca nu vor sa se dea mari cu chestia asta, frumos din partea lor :D) se ocupă de organizarea evenimentului (vă puteți înscrie pe facebook) și, din câte se pare, vor pune la dispoziție și un autocar cu care să se facă deplasarea. Vă țin la curent dacă acest lucru va fi posibil, dar dacă nu, putem să ne deplasăm fiecare pe cont propriu până acolo, că merită, zic eu :)

În ceea ce mă privește sper din tot sufletul să nu întârzie avionul, pentru că la 19.00 trebe musai musai să fiu înapoi în București pentru un eveniment pregătit din timp și la care trebuie să fiu prezent. Hai că io cred că o să am noroc și că o să am onoarea și plăcerea de a o întâmpina pe Coco :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cum a schimbat twiterul titlul unui proiect de lege

Frustrarea, cel mai mare inamic al bloggerului

4 comentarii

 1. luni, 21 februarie 2011, 14:22

  Buna ideea cu asteptatul la aeroport…o sa preiau si eu indemnul tau :)

  Răspunde
 2. luni, 21 februarie 2011, 14:36

  […] meciuri si o face cu constanta, ceea ce este de respectat si admirat. Asa ca, daca vi se pare buna ideea lui Chinezu, de la care am aflat si eu, zic sa o intampinam pe Coco la Otopeni, marti la ora […]

  Răspunde
 3. luni, 21 februarie 2011, 14:55

  ce se intampla la 19:00 >?

  P.S: marfa initiativa :D

  Răspunde
 4. marți, 22 februarie 2011, 23:18

  Foarte frumoase realizarile ei si demne de luat in seama …dar cum la noi guvernantii nu au ochi si nici urechi pentru astfel de copii fenomenali … fata nu prea a primit mare ajutor finaciar de la ei, din pacate. Sunt curios cine o sa vina la pozat dintre guvernanti … nu le-ar fi rusine!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *