Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Ieri am lansat o chestie care va ieși foarte mișto

Vorbesc despre premiile DreamTeamRo, ispravă pe care o vom săvârși lunar și care va culmina, dacă astrele se vor alinia corespunzător, cu un eveniment mișto la sfârșitul anului. Om trăi și om vedea :D

Care este ideea cu Premiile DreamTeamRo? Una foarte simplă. Cum întâmplarea care ne-a adus împreună pe noi, cei 6, și care ne-a ținut prieteni 1 an de zile (și încă mulți ani de acum înainte, i can feel it :D), este una, pe bune, ieșită din normalitate, am zis că nu e frumos din partea noastră să nu încercăm să răspândim acest ”virus” al prieteniei :) Aceste premii fac exact asta, adică ne oferă posibilitatea să arătăm cu degetul înspre anumiți oameni și anumite întâmplări care ne fac nouă cu ochiul.

Am anunțat așa târziu premiile pe luna ianuarie pentru că, simplu spus, abia acum ne-a venit ideea să facem așa ceva :)) Dar pe viitor le vom anunța mai repede, căci știu că veți sta ca pe ace :D

4 comentarii la “Ieri am lansat o chestie care va ieși foarte mișto

  1. ihearlights Reply

    cum ziceam pe dreamteamro, noul me tel in viata e sa ajung si eu premiant. si daca am putea sa primim premiul pentru cea mai tare gasca, dupa dreamteamro, toti cei din drinkteamro….

  2. Rzv Reply

    Fain dară;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.