Da, măh Andi, you are the man, măh :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

No bun, dacă am promis, atunci respect ce am promis :D Adică, să vă traduc, aseară, în timp ce mă uitam la ”Românii au talent”, numai ce îl văd pe Vali Bosioc acolo, cântând la tastele de la telefon sau ceva de genul. Și îl aud pe Andi Moisescu (el face parte din juriul competiției, în caz că există cineva pe planetă care nu a auzit încă :D) cum îi zice lui Vali că nu îi dă votul să meargă în etapa următoarea a concursului, dar că o să îi dea follow pe twitter. Moment în care eu, neavând ce lucra, zic pe twitter că dacă Andi îi dă follow lui Vali, io îmi fac tricou cu ”@AndiMoisescu este the man 2.0”. Și cum Andi i-a dat follow, mi-am făcut și eu tricoul, după cum puteți vedea în imaginea cu pricina…

PS. Cred că se observă încântarea de pe fața mea că a trebuit să mă duc pe vremea asta până la o coșmelie de aia ca să fac tricoul și să mă fotografiez ca cu maimuța cu el, dar dacă am promis, atunci livrez :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

22 thoughts on “Da, măh Andi, you are the man, măh :D”

  1. eu am cazut aseara cu tot cu scaunul meu directorial (sterpelit din birourile sportlocal) cand l-am vazut pe Valentin.
    doar ma gandeam la el si bateria lui pe terminate si ma pufnea rasul, dar acum te vad si pe tine pozand stil maimutica :))

  2. Pingback: Web 2.Onesti – #CanyonSportMeet | mosneagu'

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)