Twilight și Eclipse

Alecul meu e în perioada Twilight acuma. Adică filme cu vampiri, fantasy la greu. Și cum, ca părinte responsabil care am senzația că sunt din când în când, trebe să mai înțeleg și io ce îl coafează pe fiul meu, m-am uitat la filme de astea. Dar într-un mod cam ciudat :)

Prima dată am văzut Eclipse, care am înțeles că e, de fapt, partea a treia a seriei. Abia apoi am văzut Twilight, care, cică, e prima parte. În fine, nu că ar fi contat dacă le vedeam în altă ordine…

Nu mă puneți să vă povestesc depre ce e faza acolo, că nu aveți cu cine povesti :)) E cu vampiri adolescenți, care ba se iubesc, ba nu se iubesc, ba se sug, ba nu se sug (pardon my french :D), de astea. M-am uitat la filme de dragul lui Alecu, pentru că altfel cel mai probabil după vreo 12 minute opream aventura vampiristică :))

Ce a fost interesant la vizionarea celor două filme a fost că mi-am dat seama că, totuși, indiferent cât de țanțoș mă țin io că încerc să țin pasul cu tineretul, m-am cam ramolit. Din punct de vedere cinefilic, firește, :)) din moment ce m-au cam plictisit cele două producții care am înțeles că fac ravagii mondiale.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)