Ghost Town

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Zilele trecute am văzut Ghost Town, pe care era să îl ratez la mustață, căci nu aveam în acele momente în plan să văd vreun film. Dar când să schimb canalul, îl văd pe Greg Kinnear și cum am un soft spot pentru el încă de la As Good As It Gets, am mai rămas câteva minute să văd despre ce e vorba. Iar apoi l-am văzut pe Ricky Gervais și am zis că un asemenea film trebe văzut.

Mi-a plăcut filmul. Ricky joacă exact în stilul care l-a consacrat și care mie îmi place de nu se poate rolul unui dentist anti-social și cu masivi pitici pe creier, care, în urma unei operații relativ ușoare, intră pentru câteva secunde în moarte clinică, iar când se trezește din anestezie, începe să vadă și să audă fantome. Și înce pe haosul când fantomele îi cer să le rezolve treburile neterminate, acestea fiind, de altfel, motivele pentru care încă nu au plecat în ceruri sau, după caz, mai jos…

Kinnear joacă rolul unei fantome de soț nemernic, care nu poate să plece până nu o rezolvă, cum ar veni, pe Tea Leoni, care joacă rolul văduvei îndurerate.

Vă recomand filmul, care e ca și o Bere rece într-o zi caldă de vară :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)