Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Cum vi se par bannerele din sidebar? :D

Țineți minte că am lansat, cu ceva vreme în urmă, campania ”Chinezu te face! De 125×125” și că, în decursul timpului, au fost ceva bannere acilea la mine în sidebar :) Acum a venit momentul pentru o, ca să zic așa, pauză competițională :)) Sau, altfel spus, să dau Cezarului ce e al DreamTeamRo-ului :)) Moment în care vă raportez că toate bannerele de 125×125 pe care le vedeți acilea în dreapta sunt niște chestii foarte dragi sufletului meu. Ba, mai mult, sunt din familie :)

Să le luăm pe rând. Păi cu politicalocala.ro și sportlocal.ro e clară treaba, sunt siteurile mele, nu insist. Cred că și cu rugbyul e lămurită treaba, căci mă știți deja ca pe un cal breaz :)) De aici încolo intervine chestia de noutate :D Pentru că mi-am băgat colegii din DreamTeamRo să îi fac de rușine aici la mine pe blog :)) Fiecare și-a ales proiectul cu care vrea să se dea balenă. Astfel Ștefan a percutat chiar cu șeful pe care tot îl concediază, Claudiu a vrut să apară cu Retail-FMCG, Nicu, absolut firesc, cu info-delta.ro, Make cu minunatul site Forever Folk, iar tovarășu Dulea cu isprava foarte mișto în care prestează numită Trupa Atelier.

Evident că, prieteni prieteni, dar bannerul e pe bani :)))))), îi las să se sumețească aici la mine doar 30 de zile, conform datelor campaniei. După care o să mai bag pe alții. Cam atât :)

16 comentarii la “Cum vi se par bannerele din sidebar? :D

 1. Stefan Murgeanu Reply

  ne place, ne place, ne place place place :D :))))))))))

  si multumim :)

 2. ihearlights Reply

  Foarte bine ca sustii proiectele prietenilor. Ar trebui sa invatatm toti din asta.

 3. Stefan Murgeanu Reply

  da, ar trebui sa invatam toti din asta si sa ne facem cat mai multi prieteni, dar nu ca “prietenii” de pe feisbuc :))))

 4. Claudiu Reply

  Multam frumos :) Arata foaaaaaaarte bine :D

 5. Manuel Reply

  @ihearlights las ca tu ai inceput deja sa faci ceva in directia asta. nu zici, dar te laudam noi, ceilalti. :D

 6. Glass an Iron Reply

  Frate, frate, da’ branza-i pe bani – asta mi-a placut. Sa stie lumea ca exista o regula in toate ! Acu’ ca o mai incalci, alta poveste :).
  “Cum vi se par bannerele din sidebar ?” – eu am ce am cu pozitionarea … nu sunt centrate.
  Si nu inteleg de ce prima este stinghera – daca trebuie ca cele de pe randul doi sa fie impreuna fiindca sunt “sectiune sport” atunci ar sa vina ele primele si apoi politica. In acest caz se creeaza si o logica prin sectiunea “ale mele” urmata de “ale lor”.
  Imi place cel al trupei “Atelier”. Apoi “Info-delta”.
  Nu imi prea place “Concedierea sefului” (aglomerat, font cu serife + embos la care se adauga si umbra din fundal) – inteleg ca s-a dorit pastrarea graficii aflata pe coperta cartii dar aici, la 125X125, nu prea mai merge.
  La FMCG textul “Revista retailului …” este prea mic … aproape la fel de mic precum cel de la “politica adevarata e …”.
  Sigla FRR ar trebui “trimisa” putin mai spre dreapta – sa existe si pe latura stanga o margine asa cum exista la celelalte laturi.

 7. Vlad Dulea Reply

  bai nu stiu ce sa zic de restul bannerelor, si nici despre cine le-a facut pe majoritatea dintre ele :))) dar ala cu Atelier e de mare exceptie ;)

 8. Imperator Reply

  @ Vlad – sunt de un mare acord

 9. Marius Matache Reply

  Pot sa constat o unitate in coloritul bannerelor Retail, Atelier si ForeverFolk – rosu si negru :))
  Ca dl. Chinezu e un mare domn se stia demult, plus responsabil cu datul de impulsuri in a face chestii constructive si productive.

 10. Danielle Ionescu Reply

  Rusite bannerele din sidebar, recunosc. Dar ca sa fiu total sincera, cel mai tare (si cel mai stresant) de pe blog este cel cu bilutza :D

 11. Pavel Reply

  Naşpa, pentru că nu-i şi unul de-al meu acolo :P

 12. Glass and Iron Reply

  Revin : problema cu lipsa de aliniere si banner “stingher” este de la browser (Opera). In Firefox se vede corect :) (asa ca poate nu ar fi o idee rea alegerea unei forme care sa arate la fel in browser-ele “de circulatie mondiala”).
  Toate celelalte observatii raman :).

 13. rivi Reply

  bineinteles ca pilele functioneaza si in cazul asta. nu mai e de trait in Romania dom’le daca si chinezu face d-astea :))

 14. Blogatu Reply

  Mi se par chiar ok ca design si asezare. E o alegere buna dupa parerea mea combinatia de culori. De fapt, la o asa tema nici nu se putea altfel.

 15. Danyzus Reply

  Era bine daca mai aveai unul cu fundal de culoare inchisa.. sa fie 4 pe alb si 4 mai inchise. Le puneai in zig-zag si aratau si mai bine :-)

 16. gheorghe Reply

  Is naspa sidebar-urile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.