Cum vi se par bannerele din sidebar? :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Țineți minte că am lansat, cu ceva vreme în urmă, campania ”Chinezu te face! De 125×125” și că, în decursul timpului, au fost ceva bannere acilea la mine în sidebar :) Acum a venit momentul pentru o, ca să zic așa, pauză competițională :)) Sau, altfel spus, să dau Cezarului ce e al DreamTeamRo-ului :)) Moment în care vă raportez că toate bannerele de 125×125 pe care le vedeți acilea în dreapta sunt niște chestii foarte dragi sufletului meu. Ba, mai mult, sunt din familie :)

Să le luăm pe rând. Păi cu politicalocala.ro și sportlocal.ro e clară treaba, sunt siteurile mele, nu insist. Cred că și cu rugbyul e lămurită treaba, căci mă știți deja ca pe un cal breaz :)) De aici încolo intervine chestia de noutate :D Pentru că mi-am băgat colegii din DreamTeamRo să îi fac de rușine aici la mine pe blog :)) Fiecare și-a ales proiectul cu care vrea să se dea balenă. Astfel Ștefan a percutat chiar cu șeful pe care tot îl concediază, Claudiu a vrut să apară cu Retail-FMCG, Nicu, absolut firesc, cu info-delta.ro, Make cu minunatul site Forever Folk, iar tovarășu Dulea cu isprava foarte mișto în care prestează numită Trupa Atelier.

Evident că, prieteni prieteni, dar bannerul e pe bani :)))))), îi las să se sumețească aici la mine doar 30 de zile, conform datelor campaniei. După care o să mai bag pe alții. Cam atât :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

16 thoughts on “Cum vi se par bannerele din sidebar? :D”

 1. Frate, frate, da’ branza-i pe bani – asta mi-a placut. Sa stie lumea ca exista o regula in toate ! Acu’ ca o mai incalci, alta poveste :).
  “Cum vi se par bannerele din sidebar ?” – eu am ce am cu pozitionarea … nu sunt centrate.
  Si nu inteleg de ce prima este stinghera – daca trebuie ca cele de pe randul doi sa fie impreuna fiindca sunt “sectiune sport” atunci ar sa vina ele primele si apoi politica. In acest caz se creeaza si o logica prin sectiunea “ale mele” urmata de “ale lor”.
  Imi place cel al trupei “Atelier”. Apoi “Info-delta”.
  Nu imi prea place “Concedierea sefului” (aglomerat, font cu serife + embos la care se adauga si umbra din fundal) – inteleg ca s-a dorit pastrarea graficii aflata pe coperta cartii dar aici, la 125X125, nu prea mai merge.
  La FMCG textul “Revista retailului …” este prea mic … aproape la fel de mic precum cel de la “politica adevarata e …”.
  Sigla FRR ar trebui “trimisa” putin mai spre dreapta – sa existe si pe latura stanga o margine asa cum exista la celelalte laturi.

 2. Pot sa constat o unitate in coloritul bannerelor Retail, Atelier si ForeverFolk – rosu si negru :))
  Ca dl. Chinezu e un mare domn se stia demult, plus responsabil cu datul de impulsuri in a face chestii constructive si productive.

 3. Revin : problema cu lipsa de aliniere si banner “stingher” este de la browser (Opera). In Firefox se vede corect :) (asa ca poate nu ar fi o idee rea alegerea unei forme care sa arate la fel in browser-ele “de circulatie mondiala”).
  Toate celelalte observatii raman :).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)