Ce aplicații de smartphone folosiți? Hai, dați cu share :D

Spun din start că această postare face parte din campania Millennium Treasure și că anunț, după cum puteți vedea mai jos, lansarea aplicațiilor pentru telefoanele mobile. Ocazie cu care vă invit să discutăm depre cum și, mai ales dacă, folosiți aplicații de genul ăsta. Și, in extenso, să faceți niște recomandări de aplicații pe care să le poată folosi și cei care nu au auzit de ele. Să fiți darnici, cum ar veni, că doar nu o faceți pe banii voștri :))

Să începem cu obiectul acestei postări, adică aplicația ”Viața ne inspiră” pentru iPhone și Android, lansată de Millennium Bank. Este o aplicație de tip ”augmented reality”, care îți arată în timp real în ce direcție se află sucursalele băncii. Ca să puteți folosi aplicația (vă dau îndrumarul, deși știu că știți ce aveți de făcut :D), descărcați Layar Reality Browser – Augmented Reality Softfware, disponibilă în App Store pentru iPhone sau în Market pentru Android. Apoi dați un search cu formula ”Millennium Bank” și pac, gata, o puteți folosi :) Adică setați distanța pe care vreți să cautați o sucursală a bancii și aplicația vă arată ce și cum.

Bun, ajunși la acest punct, vă rog să îmi dați exemple de aplicații făcute de români sau pentru produse sau servicii care folosesc augmented reality. Pentru că, dincolo de fun-ul cu care te joci cu astfel de jucării, imediat o să intrăm în vremurile în care acestea vor fi și foarte utile. Știu că pentru mulți încă e SF, dar timpul nu așteaptă, o să vedeți :)

Și dacă suntem la capitolul ăsta, ia hai spuneți ce aplicații folosiți voi, așa în general, ca să mai furăm și noi din știința voastră superioară :D

PS. Moneda buclucașa rămâne până la sfârșitul campaniei. După care vom face o analiză serioasă asupra acestui mod de publicitate. Cu punerea în context aferentă.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “Ce aplicații de smartphone folosiți? Hai, dați cu share :D”

  1. Din toate „straturile” care le folosesc in Layar, nu stiu daca este unul singur facut de romani. In principiu, m-am distrat cu un layer care imi arata tweeturile cu geolocation, alta e cu pozele de pe panaramio, iar ce-a de-a treia e ceva amuzant care-mi permite sa fac bannere cu ce text vreau eu. Am vazut ca prin iasi nu sunt singurul care-l foloseste, o tipa isi declara dragostea astfel undeva prin cartierul Pacurari din Iasi.

  2. @zaone Da-i un update la aplicatie, eventual daca iti incarca layerul si nu ai rezultate atunci mareste range-ul la maxim. Si daca nu esti intr-un oras, nu stiu daca te ajuta foarte mult.

  3. Aplicatii romanesti? Sau nu conteaza?
    Din cel romanesti, pe Android eu folosesc Hotnews, La Cinema, Ron Exchange Rates, Feroviar si DEX.
    In rest, pe langa aplicatiile de la Google mai folosesc Yahoo Messenger, Facebook, Seesmic, RockPlayer, Winamp, Astro File Manager + jocuri :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.