Îmbătrânim, desigur, dar tot faini suntem :)

Cam asta e concluzia irefutabilă care se poate desprinde din Retro Party-ul de aseară, organizat de Ruxa și de Claudiu, cărora le mulțumim pentru o seară mult mai mișto decât, recunosc :D, mă așteptam să fie :)

Adică ne-am adunat noi ăștia de vreo 30 și ceva de ani, respectiv cei ajunși la o matură experiență de viață (unii, cel puțin :D) și am dansat pe muzica anilor 80 (cu incursiuni răzlețe în anii 70 și în anii 90), am cântat karaoke (mai mult unii, dar de râs ne-am râs toți :D), ne-am distrat, ne-am simțit bine. Chiar foarte bine :)

Drept este că bateriile noastre nu mai țin ca pe vremurile când piesele pe care am dansat erau abia lansate :)) Și nici genunchii unora nu mai sunt ca ieșiți din fabrică :)) Dar ce a fost frumos aseară și m-a încântat teribil a fost să văd că la suflet suntem tot niște tineri cam din ultimul an de liceu pentru care viața e prea frumoasă pentru a fi măsurată în file de calendar :)

Pe partea nașpa (nu insist ca să nu stric starea de bine de după eveniment), au fost cei care au confirmat că vin și nu doar că nu au venit, dar nici nu au dat vreun semn că s-ar fi schimbat programul lor. În fine, scriu altă dată despre obiceiul ăstă întristător la unii din noi…

Video by Vlad Dulea.

12 comentarii la “Îmbătrânim, desigur, dar tot faini suntem :)

 1. sorin Reply

  Da, ma incadrez in partea aia neserioasa (las capul in jos)…dar raceala nu mi-a dat pace. O saptamana prea gri…ma fac eu bine…Ne vedem diseara sa ne radem la stand-up

 2. ihearlights Reply

  Hai ma, ca ati meritat petrecerea asta!

 3. Pavel Valeria Reply

  Ce daca imbatranim? Fiecare etapa din viata noastra este un nou nivel pe care trebuie sa-l trecem invingatori. Fiecare nivel are farmecul lui, greutatea lui si experienta lui. Este foarte adevarat ca nu frumusetea naturala ne face faini, ci caracterul. Atunci de ce ne-am crampona ca ne zbarcim un pic, ca ne scartie genunchii, ca facem burtica etc? Ar trebui sa invatam ca toata viata, e o continuua etapa in transformare (sa ne amintim de adolescenta cu cosuri) si sa ne bucuram deplin de tot ce ne da viata cu tote avantajele si dezavantajele ei.
  Putem fi tineri pana la adanci batranete daca stim cum sa traim.

 4. Glass and Iron Reply

  Omule, nu imbatranim !!! Ne maturizam, ne desteptam ! Noi nu ne vom chirci vreodata, vom muri precum brazii retezati ! Cat timp traiesc, sa-mi cante “We are the champions”. Si sa imi cante “Epitaph”, cand o fi sa …

 5. Manuel Reply

  Frumos. Tot ce pot zice ca e frumos. Bravo voua. Tre sa mai am si eu vreo iesire cu prietenii. YMCA!

 6. VirtualKid Reply

  Cat de mult imi lipseste si mie o astfel de intamplare!

 7. simona ionescu Reply

  Frumosi mai sunteti! Despre ce batranete vorbiti?

 8. ruxa Reply

  simona – aia care ieri mi’a amputat complet planurile diminetii si amiezii, iar pe seara mi’a permis doar TV si niste mesaj la talpile dansa(n)te :)))) ma rog, admit, de fapt am fo alintata si n’a fost chiar rau, dar chiar si’asa.. a doua zi dupa o noapte de chef nu mai s’tem fix vesele panselute :)

 9. Dragos Reply

  Io m-am tinut de cuvant.Macar cu atat am ramas dupa 40 ani :)))))

 10. alex grivei Reply

  Exemple bune pentru cei cu mustata inca fina ;)

 11. The Ruxa’s Speech « pr intre randuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.