Există cineva în blogosferă care are pile 2.0 serioase la mine

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Că altfel nu îmi pot explica… Păi cum se poate ca numitul Sorin Neagu să aibă atât bulan când se intersectează cu mine pe calea undelor ahrefistice :)) Păi ia uitați-vă și voi la ce zic mai jos.

Întâi fac eu un concurs sponsorizat de Camping Grill, unde noi, gașca din DreamTeamRo am fost juriu (adică nu am decis singur, asta vreau să subliniez) și tovarășu Neagu pac, primește premiul.

Apoi fac eu un concurs de desenat logo-ul pentru Pietricel și, fără să influențez în nici un fel decizia (Andreea mi-e martor), pac, Sorin câștigă, drept pentru care trebe să fac un interviu cu el acilea pe chinezu, conform promisiunii :D

Apoi, zilele trecute, la Autovot, la tragerea la sorți pentru o tabletă Allview Alldro, eu extrag cifra unităților, iar Bobby Voicu pe cea a zecilor (adică iar nu am fost singur) și pac, tovarășu Neagu devine câștigător.

Serios acuma, care e faza? :)) Căci, în ceea ce mă privește, deși, recunosc, mi-e foc de simpatic personajl, totuși parcă înciotrichate sunt căile domnului internet… :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

17 thoughts on “Există cineva în blogosferă care are pile 2.0 serioase la mine”

 1. Nu cred ca-i vorba de tradare, ar prea copilaresc, este competitie, dom’le, ce mai. Sunt oameni sortiti sa fie tot primii, chiar daca calca pe cadavre sa ajunga acolo. Poate este vreo tactica pe care o negati din simpatie, dv tre’ sa stiti mai bine

 2. @dan ghemes
  ce, mah, ti-i ciuda? :))))))))))))))))

  @Pavel Valeria
  dar sper ca esti de acord cu mine ca, influenta planetelelor sau nu, sorin are sa imi dea niste navete de bere?
  asa ca sa avem combustibil sa dezbatem chestiunea :))

 3. Sa zicem ca personajul asta simpatic (si sexy ca un porc salbatic, domnisoarelor) are atata ghinion ca-l mai loveste cate-un noroc mare, ca sa existe echilibru in lume :))

  Anu trecut, cand am fost in Bucuresti la #fishtweetmeet, inainte sa castig gratarul, am evitat un pieton care mi-o trecut pe rosu si- ramas in 3 roti :))
  Acum am castigat tableta si-o picat la tanc, ca laptopul mi-e mort de-o sapt. Apoi, in aceeasi seara am aflat ca am castigat si logo-competitia :D dimineata mi s-a ars si desktop-ul :))

  Sa zicem ca daca as crede in tot ce-am scris mai sus :)) inseamna ca-mi porti noroc si tre’ sa-mi fac o amuleta cu doua-trei fire din parul tau carliontat, s-o port la gat :D
  Apoi ma duc si-mi iau belet la loto :)))

 4. noroc au unii cu carul :)! bravo lui domne’!
  acum, de ceva zile de cand ai anuntat, eu tot strang monede din astea de la millennium bank daca aflu ca tot domnul Neagu castiga premiul cel mare, apoi.. ma ambitionez! :))

 5. @Vasile Manu
  cine esti cu, mah, ca nu te cunosc, ce vorbesti aici? :)))))))))))

  @Cristi Ariton
  lasa-l, mah, tu nu auzi ca la el maniheismul e in floare? :)))))

  @onuta
  nu cred ca o sa castige si la millennium, deci nu cred asa ceva :))

  @Pavel
  aha, tocmai ti-o furi cand ne vedem la iasi
  iti furi una de aia cu spuma :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)