E oficial: pe 26 februarie gașca DreamTeamRo e la Focșani

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

În urmă  cu aproape 1 an, s-a întâmplat ceva minunat, care nu poate fi explicat și, la urma urmei, nici nu ar merita să ne batem capul să explicăm: s-a constituit, din joacă, DreamTeamRo :) Eu am acceptat invitația celor de la Focșani de a merge la un blogmeet, Claudiu Ciobanu, Vlad Dulea și Ștefan Murgeanu au întrebat dacă pot să vină și ei, iar restul e istorie… O istorie frumoasă, la care, mai apoi, s-au lipit Make și Nicu și care uite, după 1 an de zile, curge frumos și într-o continuă mirare cum de 6 oameni, total diferiți ca preocupări, stiluri de viață și personalități reușesc să funcționeze atât de bine împreună și să ne placă să ne întâlnim, să hăhăim și să ne simțim atât de bine :)

Așa că era mai mult decât firesc să mergem să sărbătorim 1 an de existență DreamTeamRo la Focșani, locul unde a început totul. Aș minți să spun că nu am emoții. De fiecare dată când sărbătoresc ceva drag mie am emoții :) Cum o să am și pe 26 februarie când ajungem acolo. Vă așteptăm să sărbătoriți alături de noi :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “E oficial: pe 26 februarie gașca DreamTeamRo e la Focșani”

  1. @VirtualKid
    pai treaba functioneaza asa: voi va decideti sa faceti oricum un blogmeet acolo si apoi ne ziceti si noua si daca reusim sa venim, venim :)
    ar fi culmea sa organizam noi la voi in urbe ceva, nu se face :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)