Niște linkuri, așa cum m-au pleznit în freza de blogger

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Am fost tras de urechi pentru că nu am zis și de Miss Twitter. De parcă mă interesează… :D

Mister Twitter a ajuns la faza de semifinale. Unde, cu voia dumneavoastră, am ajuns și eu. Pe considerente pe care nu le analizez și pe care doar îmi permit a le bănui :D Menționez că atâta vreme cât ce se întâmplă pe acolo e fun, atunci fun să fie :D

Tineretul liberal face un fel de concurs intern, cu susținători care pot să voteze pe net și de astea. Nu prea am înțeles exact ce și cum e faza, pentru că la nivel de usability nu prea înțelegi mare lucru din ce e pe acolo. Și asta e un minus. Dar, pe de altă parte, nu e pentru toată lumea, ci doar pentru ei, așa că noi, ceilalți, ne putem bate capul cu ce e pe acolo, căci ei, liberalii, știu :D

Citizen Act. Interesantă ideea. Am lecturat un pic ce se întâmplă pe acolo și am decis că interesant, așa că vi-l  recomand măcar la nivelul de dat cu ochiul câteva secunde :)

Despre valorile negociabile și nenegociabile ale României din punct de vedere al ceea ce ar trebui să facă presa. Și nu numai. ”Televizorul e ultimul loc unde să se caute adevărul”, zice Cătălin Ștefănescu :) Văzut la gândul de dimineață.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Niște linkuri, așa cum m-au pleznit în freza de blogger”

  1. Imi place Catalin Stefanescu inca de pe vremea cand era un pletos de ardelean, incepator in ale televiziunii. Inca de pe atunci se vedea pe el ca este altfel. Cu totul altfel. D’aia nu face el emisiuni cu blonde.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)