Am dat interviu pentru Antena 1 ca blogger

Exact când scriu aceste rânduri, tovarășii de la Antena 1 au terminat cu mine :)) Adică mi-au luat interviu și acum iau niște cadre de alea de ilustrat materialul. Drept pentru care eu scriu acest post :D Asta ca să le arăt și lor și vouă ce înseamnă să fii blogger de mare angajament, care împletește onlineul cu offlineul la marea artă :D

Despre când va fi interviul nu mă întrebați pentru că încă nu știu. Dar fiți pe fază, că cică a ieșit mișto :D

15 comentarii la “Am dat interviu pentru Antena 1 ca blogger

 1. Florea Cristian Răspunde

  Suntem siguri ca a iesit misto si ca ai reprezentat blogosfera cu mandrie. Oricum, cred ca abia maine sau poimaine te vedem, nu?

 2. chinezu Răspunde

  @Florea Cristian
  nu asa repede, bre, caci vreau sa va tin in tensiune sa va placa mai mult :))

 3. adspedia Răspunde

  Multa sanatate si putere de munca, realizari si duble (da’n alea profi) de la Cluj.
  Pana la Hollywood sa nu franezi domnule! :)

 4. MadMike Răspunde

  Bravo domno’ Cristian :)
  La cat mai multe aparitiii insa in special in domeniul Blogging nu stiri sportive. In alta ordine de idei, cand ai o trecere prin Slobozia sa bem sa iti fac cinste cu un vin si sa discutam ca „intre bloggeri” unul veteran, altul amator (Iti dai seama cum stau rangurile :))

 5. DrCriss Răspunde

  Felicitări. Eu nu dau interviuri decât pentru presa și televiziunea locală momentan, mai am până la cea națională :))

 6. Alex Dima Răspunde

  Ca domn’ bloggăr te respecti. La mai multe !

 7. Vasile Manu Răspunde

  Asa te simt de mandru cand citesc randurile astea 5. Mai ti socoteala aparitiilor tv? :))

 8. Manuel Răspunde

  Foarte bine. Sa vada tara ca exista si blogari si ca au un cuvant de spus. Romania prepare for 2.0 :D

 9. Danciu Răspunde

  Bravo

 10. SF Răspunde

  Va semnalam cu respect ultimele doua editoriale ale dlui Ioan Buduca din revista VIP privitoare la aparitia lucrarii “Inlaturarea lui Ceausescu, asa cum va fi fost”.

  Primul editorial:

  “Valeriu Mangu s-a facut cunoscut, in ultima vreme, prin citeva interpretari radicalmente novatoare asupra spiritului inchis in litera Constitutiei noastre. Cum noi, aici, in Romania, traim o grava disolutie a instantelor intelectuale de omologare (politizate fiind toate, asadar corupte), interpretarile lui Mangu au trecut aproape neobservate. El, constitutionalistul radical, nu pierde, in acest context, nimic. Noi, subiectii acestui constitutionalism, pierdem totul: sansa de a ne trezi la realitate.
  Observind ca mentalul nostru nu mai are capacitatea de a sesiza esentialul, Mangu a inceput sa abordeze tema cea mai populara din ultimii 20 de ani: asa-zisa revolutie romaneasca din decembrie 1989.
  Iata, pe scurt, metoda pusa la lucru de Valeriu Mangu: nu voi studia ce s-a intimplat, ci ceea ce era logic, plauzibil, sa se fi intimplat.
  Mangu stabileste, astfel (dar nu strict „teoretic“, ci confruntind mereu ipoteza sa cu evenimentele), ca pe 1 si 2 decembrie 1989, era normal ca Iulian Vlad sa se afle in Malta. Acolo, seful DSS le-a propus omologilor sai de la Moscova si Washington sa renunte la planul lor de inlaturare a lui Ceausescu, promitindu-le ca Securitatea are sa-l inlature in felul urmator: va provoca o revolta populara „spontana“, pe fondul careia va coordona o lovitura militara de palat, dar nu va inlocui dictatura lui Ceausescu cu un regim militar, ci va preda puterea unui regim civil condus de Ion Iliescu (favoritul Moscovei la succesiune, achiesat si de Washington, si de Paris). In planul lui Iulian Vlad exista si un subplan secret: va incerca sa manevreze opinia romaneasca, prin televiziune, catre un referendum: monarhie sau republica?
  Sustinerea planului Vlad din partea sovieticilor urma sa fie una singura: ei vor simula ca au pe teren, in Romania, citeva zeci de mii de agenti secreti disimulati in turisti, astfel incit Vlad sa-l poata manipula pe Ceausescu in sensul unui pericol de interventie straina si, pe cale de consecinta, sa-l poata aduce pe Ceausescu in situatia de a ordona foc impotriva grupurilor de revoltati, ceea ce va provoca, apoi, revolta autentica a muncitorimii.
  In planul Vlad, dupa revolta muncitorimii si inlaturarea lui Ceausescu era necesara o diversiune pentru potolirea revoltei (ca sa nu se ajunga la anarhia luptelor pentru putere). Ceea ce, in fapt, a fost diversiunea „Teroristii“. Vina pentru „terorism“ urma sa o incaseze Militia.
  Planul Vlad a fost tradat de generalul Stanculescu (complice al planului), care, dupa lovitura militara de palat, a orientat opinia publica, prin Televiziune, impotriva Securitatii, iar nu impotriva Militiei, iar ideea referendumului a fost abandonata.
  Daca planul lui Vlad ar fi functionat pina la capat (pina la referendum), am fi avut, in Romania, o restaurare a monarhiei si pluralism politic democratic. Caderea republicii n-avea cum sa fie pe placul Frantei, nici pe placul celorlalti doi mari parteneri ai planului – toti trei (si SUA, si URSS, si Franta) aveau de gind sa-si traga „dividendele“ din schimbarea de regim politic in Romania, dar in varianta monarhica aceste „dividende“ ar fi fost mai putin sigure: romanii ar fi trait o stare de exaltare a demnitatii nationale, care n-ar mai fi permis jefuirea sistematica a tarii.
  Vlad a riscat si a pierdut. Stanculescu n-a riscat nimic, intrucit ideea monarhica nu-i era clara, in sensul stoparii efectelor de jaf internationalizat care s-ar fi declansat prin coruperea factorilor de decizie din Romania postceausista.
  Ce a cistigat totusi Vlad? Integritatea teritoriala. Fara planul Vlad (cu Securitatea fidela dictatorului, prin urmare), Romania ar fi intrat in razboi civil, apoi ar fi fost pacificata prin interventie internationala si „iugoslavizata“.”

 11. adspedia Răspunde

  say what?!?!?

 12. Pato Basil Răspunde

  la cum te-ai exprimat ziceai ca esti Fernando interpretat de Bendeac:)) „care împletește onlineul cu offlineul la marea artă :D”

 13. newdada Răspunde

  bine asa!

 14. DrCriss Răspunde

  @Pato Basil Cum, a fost deja difuzat interviul?

 15. Decoratiuni interioare Răspunde

  La mai multe! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: