21.07.2017

Ia să văd cum stați cu politica. Mă iertați, dar vreu să știu

Încep prin a vă cere să mă iertați că am fost atât de absent zilele astea de pe blog. Dar, după cum vă spuneam zilele trecute, chiar am avut de tras la Bruxelles. Dar acuma sunt la datorie :D

Și pentru că sunt în political mood :)), adică o săptămână de Parlament European și astăzi trăgând o fugă până la Consiliul PSD, am zis să văd cam cum stăm (adică voi, citiorii care mă onorați) cu opțiunile politice. Precizez că și ce vă întreb aici face parte din încercările mele timide de a-mi înțelege audiența. Așa că sper să nu vă supărați decisiv pe subsemnatul și să votați/comentați ca să înțeleg și eu mai multe :) Mulțumesc.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Și, totuși, e greu să fii blogger profesionist

Cea mai frumoasă cronică de meci: Portugalia 24-17 România

22 comentarii

 1. sâmbătă, 5 februarie 2011, 12:20

  Da-i in ideologia mea pe toti!

  Răspunde
 2. sâmbătă, 5 februarie 2011, 12:21

  de ce ţi ti neaparat să-mi strici uichendu” ? cu ce ţ-am greşit ?

  Răspunde
 3. sâmbătă, 5 februarie 2011, 12:22

  ultras pana la moarte:))

  Răspunde
 4. sâmbătă, 5 februarie 2011, 12:33

  Asta cu politica ii cam asa la mine, is simpatizant al vreunui partid cam cum tin cu steaua, adica deloc. :)) da totusi, am votat peneleul, nu ca ar fi mai seriosi, dar macar is mai spalati un pic, politic vorbind, ca n-au ajuns inca la ciolan… poate cand or ajunge o sa-mi schimb parerea despre ei.

  Răspunde
 5. sâmbătă, 5 februarie 2011, 12:51

  Exista politica in Romania ?

  Răspunde
 6. sâmbătă, 5 februarie 2011, 13:05

  PNL ca ei nu mai prea bat pe nimeni…

  Răspunde
 7. sâmbătă, 5 februarie 2011, 13:05

  Urmăresc de foarte mulţi ani ascensiunea şi declinul partidelor politice sau altfel spus al politicii în România. Dacă m-aş implica mai mult ar fi chiar interesant de scris o carte pe această temă :). Totuşi, cel mai mult mi-a plăcut PSD. Îmi place şi PNL, dar PSD e aproape constant. Dacă ar fi după mine, eu aş vrea doar două partide politice puternice între care să se schimbe puterea, iar acestea să fie PSD şi PNL. Cred că la noi sunt mult prea multe partide, excursii politice de la un partid la altul şi interese, iar asta şi pentru că atât de multe partide nu pot fi urmărite pas cu pas, iar valoarea oamenilor nu e accentuată de tradiţie şi alte valori.

  Cred în politică deoarece mai sunt câţiva oameni de mare valoare intelectuală, politică şi diplomatică, …, cărora le pasă şi de altceva în afara persoanei proprii şi îmbogăţire.

  Un sfârşit de săptămână frumos îţi doresc!

  Răspunde
 8. mynsc
  sâmbătă, 5 februarie 2011, 13:22

  @Imperator
  Exista politica in Romania in masura in care exista cetateni interesati de ce se intampla acolo in varf si care stiu sa taxeze sau sa premieze diversele miscari politice.

  Cea mai mare greseala pe care o vad in Romania este atitudinea asta de miserupism, fara sa ne dam seama ca exact lucrul asta face ca specimene gen PDL sa ajunga sa faca absolut ce vor in tara.

  Răspunde
 9. sâmbătă, 5 februarie 2011, 14:21

  lipseste noua alianta :)

  Răspunde
 10. sâmbătă, 5 februarie 2011, 14:27

  Hey, partidul EU unde este? Eu ma votez pe mine. Altii? Intr-o nota serioasa: shoot ‘em all. R-V-L-T-N.

  Răspunde
 11. sâmbătă, 5 februarie 2011, 16:19

  Dăi în ideologia mea . Mai bine mă uit la desene decât să-i văd pe ăsţia ( oricum mă uit )

  Răspunde
 12. sâmbătă, 5 februarie 2011, 16:39

  Psd, prezent

  Răspunde
 13. sâmbătă, 5 februarie 2011, 18:10

  Oricine partid anti PDL… in situaria data Uniunea Social Liberala !

  Răspunde
 14. sâmbătă, 5 februarie 2011, 18:21

  Fara suparare dar cred ca cei 17 care au votat PDL sunt masochisti daca le face situatia in care se afla. As alege orice in afara de PDL si Partidu’ Popoului.

  Răspunde
 15. matilda
  sâmbătă, 5 februarie 2011, 18:51

  După modesta mea părere, cei care citesc în mod constant un blog, n-o fac din simpatie politică, ci pur şi simplu pentru că simpatizează cu modul în care dezbate o anumită problemă proprietarul respectivului blog. Indiferent de temă, nu neapărat politică. Iar dacă proprietarul mai este şi simpatic….

  Eu aş vota cu găleata, plicul, sau ce s-o mai da… :)

  Răspunde
 16. crisio99
  sâmbătă, 5 februarie 2011, 18:58

  Hai sa-mi dau arama pe fata, desi n-as fi vrut. :) Nu sunt membrul niciunui partid si nici n-o sa fiu prea curand!:) Dar am ceva simpatii liberale. Pe comunisti nu-iam suportat niciodata, nici pe neocomunistii cu „democratia originala” sau pe „dreptacii” cu miros de „partid stat”.
  Imi spunea un important lider PNL local ca te faci frate cu dracul sa treci puntea. Adevarat, dar dupa aceea te rogi la Dumnezeu sa crape.:))

  Răspunde
 17. Adrian SM
  sâmbătă, 5 februarie 2011, 20:08

  Da-i in ideologia mea pe toti Asta nu e politică.?…

  Răspunde
 18. sâmbătă, 5 februarie 2011, 21:09

  Vadim! Huuăă! Medicamente :)) (glumeam nu săriţi pe mine)

  Răspunde
 19. duminică, 6 februarie 2011, 00:30

  o dai in politica adica in balarii si pierzi mult … cel putin in fata unora cu 6 ani de scoala dupa cele 12 clase obligatorii

  Răspunde
 20. duminică, 6 februarie 2011, 00:59

  Uite cum e politica in capul meu. Cu totii sunt comunisti, si de o parte si de alta se gasesc fosti comunisti. Cine e la putere se crede stapan in Romania iar cine este impotriva e dusman (O mai stiti p’aia cu „liniste ba, acum noi suntem la putere”). Acum nu mai e cu ideologie liberala, democrata s.a.m.d … acum conteaza daca esti cu Basescu, cu Iliescu, cu Vadim sau mai stiu eu care. Daca ii intrebi pe fiecare ce presupune ideologia pe o care o sustin s-ar putea sa te crucesti. Voteaza toti ca oile ce spune capul de partid ca si cum pe ei nu i-ar duce capul. Pai frate,daca nu ti se pare moral ce votezi, nu mai vota, sau exprima-ti nemultumirea. Ba pardon, te da afara din partid daca faci asa ceva. Si atunci mai numim asta politica?

  Răspunde
 21. duminică, 6 februarie 2011, 08:05

  Practic, orice in afara de PDL/PRM/UNPR.

  Răspunde
 22. duminică, 6 februarie 2011, 21:50

  Nu cred in „Da-i in ideologia mea pe toti”. Cred ca multi care zic ca-si baga picioarele in ea de politica vor merge la vot la urmatoarele alegeri si vor vota pe cineva. Ar fi fost interesant de vazut cum reactiona lumea la sondajul asta acum vreo 2-3 ani. Mai mult ca sigur ar fi zis ca nu vor sa ajunga comunistii rosii la putere. Eu inca merg cu PSD insa astept mai mult de la ei.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *