22.07.2017

And the winner is tricoul ”Mă știi de pe Facebook”

A sosit momentul mult așteptat (ah de când doream cu ardoare să bag șablonul ăsta pe blog :D) și să anunț câștigătorul invitației la ecomTIM. A quick reminder: condiția era ”primește invitația cine își ia angajamentul solemn că face live blogging de la eveniment și îmi dă și 3 argumente de ce să fie prezent(ă) acolo :D”.

M-am decis să ofer invitația Ralucăi. Cum aș fi putut să refuz ”Daca primesc eu invitatia, promit ca ma duc si imbracata cu tricoul “Ma stii… de pe Facebook” :D”? :)) Asta pe lângă faptul că și-a luat angajamentul solemn că va face live blogging la greu de acolo :D Așa că, Raluca dragă, să îmi trimiți poze de acolo cu tricoul ăla :))

Dar mi-a plăcut tare și Ovidiu. Pentru că mi-a servit un excelent argument, pe care și eu, la rândul meu, îl plasez sprințar oricărui antreprenor și mai puțin antreprenor pentru care a scoate bani din buzunar ca să participe la un eveniment e ca și cum și-ar da singur o palmă. Zice Ovidiu ”cum sa zic, frate, ca n-am cateva sute de lei cand tocmai m-am laudat ca-s mega-antreprenor mai devreme” :)) Drept pentru care măcar atâta pot să fac, că m-a binedispus, să îi dau un link să vadă că apreciez atitudinea asta :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Jurnal de blogger. Data Stelară Artois 2.0. Bruxelles

Îmi explicați, vă rog, ce legătură am io cu bloggerii ăștia?

3 comentarii

 1. marți, 1 februarie 2011, 12:32

  Deabea astept sa vad cum se va descurca Raluca, dar e fata mare si in plus e si zambitoare, cel putin asa am vazut pe blogul ei, ca tot vorbeai tu zilele astea de zambete….

  Răspunde
 2. marți, 1 februarie 2011, 14:14

  […] la birou, nici nu deschid bine calculatorul ca ce-mi vad ochii… And the winner is tricoul “Ma stii de pe Facebook”! Sa va spun cat m-am abtinut sa stau cuminte pe scaun si sa nu urlu de bucurie? Nu va spun, ca va […]

  Răspunde
 3. marți, 1 februarie 2011, 14:50

  Felicitari Raluca, te asteptam pe 9 februarie, pe mail vom discuta si chestiunile organizatorice. Si nu vom rata poza cu tricoul Facebook :)

  Multumim tuturor pentru interes, mai avem ceva invitatii de dat, plus ceva locuri disponibile. Si multumiri speciale Chinezului, salutari de la Bucuresti :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *