And the winner is tricoul ”Mă știi de pe Facebook”

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

A sosit momentul mult așteptat (ah de când doream cu ardoare să bag șablonul ăsta pe blog :D) și să anunț câștigătorul invitației la ecomTIM. A quick reminder: condiția era ”primește invitația cine își ia angajamentul solemn că face live blogging de la eveniment și îmi dă și 3 argumente de ce să fie prezent(ă) acolo :D”.

M-am decis să ofer invitația Ralucăi. Cum aș fi putut să refuz ”Daca primesc eu invitatia, promit ca ma duc si imbracata cu tricoul “Ma stii… de pe Facebook” :D”? :)) Asta pe lângă faptul că și-a luat angajamentul solemn că va face live blogging la greu de acolo :D Așa că, Raluca dragă, să îmi trimiți poze de acolo cu tricoul ăla :))

Dar mi-a plăcut tare și Ovidiu. Pentru că mi-a servit un excelent argument, pe care și eu, la rândul meu, îl plasez sprințar oricărui antreprenor și mai puțin antreprenor pentru care a scoate bani din buzunar ca să participe la un eveniment e ca și cum și-ar da singur o palmă. Zice Ovidiu ”cum sa zic, frate, ca n-am cateva sute de lei cand tocmai m-am laudat ca-s mega-antreprenor mai devreme” :)) Drept pentru care măcar atâta pot să fac, că m-a binedispus, să îi dau un link să vadă că apreciez atitudinea asta :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “And the winner is tricoul ”Mă știi de pe Facebook””

  1. Pingback: ecomTIM, here I come

  2. Felicitari Raluca, te asteptam pe 9 februarie, pe mail vom discuta si chestiunile organizatorice. Si nu vom rata poza cu tricoul Facebook :)

    Multumim tuturor pentru interes, mai avem ceva invitatii de dat, plus ceva locuri disponibile. Si multumiri speciale Chinezului, salutari de la Bucuresti :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)