Voi vă abonați la bloguri prin mail?

În ultima vreme am primit cam des cereri/întrebări/reproșuri legate de lipsa de pe acest impecabil blog a unei căsuțe de alea mititele ți stinghere prin care lumea să se poată abona la ce scriu eu pe acilea prin mail. Drept pentru care l-am rugat pe master of disaster Ruben Kislaki, cel care e tata lor aici pe blog la mine :D, să introducă și o astfel de ispravă. Așa că acum aveți posibilitatea să vă abonați astfel încât căsuța voastră de mail să fie cotropită de hoardele ahrefistice chinezărești :D  În sidebar, în dreapta jos :)

Eu nu prea folosesc sistemul ăsta cu mailul. Adică am Google Reader care mă coafează de foioioi. Așa că faza cu mailul nu mă tentează. De aceea v-aș întreba dacă voi folosți abonarea la mail și, mai ales, de ce, care e șpilul? Mai ales comparat cu readerul. Merci :)

19 comentarii la “Voi vă abonați la bloguri prin mail?

 1. Robintel Răspunde

  De obicei mă abonez doar prin e-mail, fără RSS.

 2. MoniManu Răspunde

  Si eu folosesc Google Reader. Nu ma abonez prin mail, pentru ca nu-mi place sa primesc mai multe mail-uri decat e cazul si m-as trezi cu sute de mail-uri necitite.

 3. silkweb Răspunde

  Sunt multi interesati de asa ceva, am inceput si noi sa implementam sistemul de abonare la blog prin email :)

 4. Imperator Răspunde

  Si asa am mailul plin, nu ma mai abonez… si mai nou incep sa ma dezabonez

 5. Copilu Răspunde

  Eu nu folosesc. Am feed-reader.

 6. Paul Răspunde

  Folosesc doar google reader-ul. Prin mail si asa am prea multe.

 7. Dorin Răspunde

  Nu folosesc abonarea la mail, prefer Readerul. Motivul e simplu, intr-o singura zi la cei pe care ii am in lista se strang vreo suta de posturi. Daca nu citesc doua zile se aduna doua sute si ceva si tot asa. Daca mi-ar veni 100 de emailuri pe zi cu posturi noi as da in primire. Asa in Reader e alta treaba. Parerea mea…

 8. Valy Răspunde

  Reader. Prin mail m-am abonat doar la proiectele mele/blogurile mele si asta numai ca sa vad daca se trimite mail frumos :)

 9. Ovidiu Răspunde

  Eu sunt cu Google Reader. Dar am primit cereri de multe ori pentru abonare prin email și prin urmare, activez opțiunea asta pe toate siturile mele…

 10. Cata Răspunde

  eu pun feedurile RSS direct in toolbar la Firefox. Asa, le am mereu la indemana si nici nu trebuie sa tin jdemilioane de programe pornite, gen client de mail, RSS reader si alte minuni. Firefox singur haleste suficiente resurse ca sa mai aglomerez calc si cu alte programe pornite.

 11. Serban Răspunde

  Este un lucru foarte bun/util mai ales pentru cei care au telefoane mobile si primesc toate informatiile prin mail.
  Multi oameni prefera sa se aboneze prin mail.
  Si noi am implementat sistemul de abonare la blog nostru prin email :D
  Sa ne abonam si la dumneavoastra, zic :D

 12. Makavelis Răspunde

  am peste 150 de oameni ce s-au abonat prin email, dar n-au confirmat

 13. Glappy Răspunde

  nu ma abonez la bloguri prin mail,pentru ca blogurile pe care le urmaresc,le am in blogroll,intru in fiecare zi si vad ce a mai scris fiecare.

 14. Manuel Răspunde

  Faza cu inscrierile pe mail este ca, daca omului ii plac articolele tale, atunci le tine intr-un folder in care poate reveni. In Reader, apare stirea si apoi, dupa o luna, o gasesti abia la 2 km in pamant. :) Mailul este si oarecum mai comod pentru cei inscrisi pentru ca vine materialul la ei, pe cand in Reader trebuie sa intri si sa vezi daca mai e ceva nou. Cel mai bine este sa se foloseasca cele doua metode. RSS este bun pentru ca te poti inscrie prin cateva clicuri. Eu le am pe mandoua, putini abonati prin mail, dar si cativa neconfirmati. :D

 15. soro Răspunde

  Google Reader este suficient si unica metoda pe care o folosesc. Revin rar la articole citite anterior, iar daca le caut imi e mai usor sa o fac direct pe blogul respectiv.

 16. DrCriss Răspunde

  Ca și majoritatea care au comentat, folosesc Google Reader (cu Feed Demon) și mă abonez doar la comentarii prin mail.

 17. Pato Basil Răspunde

  nu prea… le citesc din blogroll ca am setata faza sa apara mai sus cand au postat ceva nou.
  Sau din memorie!

 18. Lexa Răspunde

  Eu am un singur blog la care sunt abonata prin e-mail, dar ma bate gandul sa ma abonez la mai multe care ofera aceasta posibilitate. Dupa cum mentiona si Manuel mai sus, e mult mai comod asa. Uneori sunt atat de ocupata, incat pur si simplu uit sa intru pe blogurile pe care le citesc de obicei. Uit cu zilele… Si un e-mail imi aminteste din cand in cand ca o pauza bine-meritata de cafea, ceai, suc etc., in care sa rasfoiesc un blog, nu face rau nimanui.

 19. MadMike Răspunde

  RSS e mult mai practic, parerea mea cel putin. Prin email, primesc multe chestii interesante, mail-uri de la serviciu si altele, care sunt importante si decat sa le pun in SPAM, mai bine cu RSS Reader, e mai practic :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: