Publicitate: Cum poți face rost de bani în drum spre casă

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Deși am zis, mare cât China, încă din titlu că aceasta este o postare din campania MillenniunTreasure, o zic și aici, în text, pentru cei dintre voi care nu s-au trezit încă :D Despre această campanie am mai scris, când v-am întrebat cât ați fi dispuși să munciți pentru 1500 RON pe lună timp de 1 an, adică exact premiul cel mare pe care îl puteți câștiga dacă vă înscrieți.

Acum aveți o nouă opțiune în cadrul campaniei, de unde, firește, titlul :D Adică puteți folosi o aplicație foarte simplă care vă arată ce sucursale Millennium, de unde puteți colecta moneda buclucașă, aveți pe drumul de acasă la locul de muncă. E foarte ușor de folosit, intrați aici și vedeți, adică introduceți strada pe care locuiți, apoi strada unde trebuie să ajungeți, apăsați butonul ”Arată ruta” și gata, că mai simplu de atât nu v-aș putea spune ce și cum :))

Puteți colecta monedele și pe facebook, unde puteți face schimb cu prietenii (asta chiar îmi place :D), dar și pe celelalte bloguri participante la campanie: adihadean.rotolo.roreportervirtual.rorefresh.rovictorkapra.ro,sorin.rusi.ro.

Succes :)

PS: Despre faptul că pe unii dintre voi îi deranjează moneda asta care se rostogolește pe blog la mine vom mai povesti aici. Va fi o postare din ciclul ”vulpea și strugurii acri” meets ”cum să facem bani din blog și să ne asumăm anumite lucruri ca să facem asta”.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)