Publicitate: Cum poți face rost de bani în drum spre casă

Deși am zis, mare cât China, încă din titlu că aceasta este o postare din campania MillenniunTreasure, o zic și aici, în text, pentru cei dintre voi care nu s-au trezit încă :D Despre această campanie am mai scris, când v-am întrebat cât ați fi dispuși să munciți pentru 1500 RON pe lună timp de 1 an, adică exact premiul cel mare pe care îl puteți câștiga dacă vă înscrieți.

Acum aveți o nouă opțiune în cadrul campaniei, de unde, firește, titlul :D Adică puteți folosi o aplicație foarte simplă care vă arată ce sucursale Millennium, de unde puteți colecta moneda buclucașă, aveți pe drumul de acasă la locul de muncă. E foarte ușor de folosit, intrați aici și vedeți, adică introduceți strada pe care locuiți, apoi strada unde trebuie să ajungeți, apăsați butonul ”Arată ruta” și gata, că mai simplu de atât nu v-aș putea spune ce și cum :))

Puteți colecta monedele și pe facebook, unde puteți face schimb cu prietenii (asta chiar îmi place :D), dar și pe celelalte bloguri participante la campanie: adihadean.rotolo.roreportervirtual.rorefresh.rovictorkapra.ro,sorin.rusi.ro.

Succes :)

PS: Despre faptul că pe unii dintre voi îi deranjează moneda asta care se rostogolește pe blog la mine vom mai povesti aici. Va fi o postare din ciclul ”vulpea și strugurii acri” meets ”cum să facem bani din blog și să ne asumăm anumite lucruri ca să facem asta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: