Aceasta este postarea 4007…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Nici nu mi-am dat seama că am sărit de 4000 de postări aici pe chinezu.eu… Am văzut dintr-o dată că urmează să scriu postarea numărul 4007. Și mi-am dat seama brusc că, din punct de vedere 2.0, sunt cam bătrân. Eh, bine, fie cum ziceți voi, nu bătrân, experimentat :))

Ce să mai zic? Aș putea face o întreagă teorie a chibritului blogosferic aici, să vă spun ce binecuvântare este să ajungi la această ”etate” în blogosferă, ce bun sunt și ce minunați sunteți voi, cei ce mă citiți, dar nu o să o fac. Pentru că nu are rost. Pentru că acestea, trag nădejde, le-ați înțeles deja din ceea ce ați văzut aici pe la mine :)

Mai spun doar ceva. Dar o fac din inimă. Cu emoție. Vă mulțumesc. Să vă gândiți că mare parte din aceste peste 4000 din postări le-ați scris și voi. Pentru că fără voi nu ar exista acest blog. Iar chinezu ar fi fost doar o altă promisiune care a uitat să fie îndeplinită…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

18 thoughts on “Aceasta este postarea 4007…”

  1. Sufli greu ? Sau esti spinten, ca plecat acum din block start … ? Hai, trage tare … chi-ne-zu-chi-ne-zu-chi-ne-zu ! Tribunele fac “valuri” si noi suntem acolo ! :)

  2. Sa ne traiesti.

    Daca ai fi scris o postare pe an si suntem in 2011, inseamna ca te-ai fi apucat in anul 1996 before Jesus. Nu de alta frate, dar caut pe cineva sa-mi explice cum era treaba pe atunci ;)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)