Vă băgați la niște comentarii sportive cu premii?

Notă: Acest post face parte din campania pentru Liga comentatorilor. Eu zău că vă recomand să intrați pe acolo să vedeți ce și cum. Nu de alta, dar vă știu de mari comentatori și e păcat să nu vă văd făcându-mi cu mâna de la Londra :D

Faceți un test. Mergeți oriunde sunt adunați mai mult de 10 băieți și, într-un moment de oareșce acalmie, băgați una de aia, sănătoasă, gen ”și, cam de rahat joacă mai nou Steaua, nu?”. Moment în care începe dezbaterea. Aprinsă, dură, seriosă :D Pentru că, nu-i așa, toți suntem comentatori, toți ne pricepem la sport :D

Ah, cât de tare mai înjurăm comentatorii de la TV. Cum strigăm la ei, cum îi facem de telecomandă, cum spunem mereu și mereu că noi am fi mai buni decât ei (io m-am lecuit de de astea, pe propria piele :D). Numai că, vedeți voi, nu e chiar așa de ușor pe cât pare la prima vedere. Trebuie să încerci măcar să vezi cum e înainte de a da cu barda. Bun, e drept, unii comentatori chiar sunt fără putință de săpare :))

No bun, acuma chiar aveți prilejul să fiți comentatori, să dovedeți că cei pe care îi auziți la TV sunt pastă și că voi sunteți mai buni :D Și nu așa, de gratis, cum o faceți din fotoliu de acasă :)) Ci pe premii, premii serioase. Vă zic doar că marele premiu este o excursie de 3 zile la Londra, la finala Champions League de pe Wembley :D Restul premiilor le vedeți pe site.

Poți ori să comentezi la niște materiale video încărcate deja pe site (la categoria Impus), ori să îți încarci propriile video, la categoria La liber. Este foarte important, ca în orice competiție, să consultați Regulamentul.

Și ca să nu intrați nepregătiți în competiția aia serios, de pe site, ia băgați un antrenament aici și comentați fazele de mai jos :D Să vă văd cât de Țopescu sunteți :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Vă băgați la niște comentarii sportive cu premii?”

  1. O pasă incredibilă a lui Ion. Mingea la Vasile și Vasile reușește să păcălească portarul de această dată. Spectatorii sunt în extaz și șuteaaaaaază și … stai, ce-a fost aia?
    Bineînțeles că urmează o scenă în care și el rămâne stupefiat de golul pe care l-a dat. Dacă ar fi sperat că dă gol se bucura măcar, el a rămas speechless.

  2. Nu stiu daca ar trece comentariul meu de CNA, dar incerc:

    „Imi aduce aminte de primele doua experientele sexuale ale mele, in ordine cronologica, dar asta e , invat repede”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.